GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Junts pel Vendrell proposa fer una Biblioteca al Mas d'en Gual

El partit creu que es podria ubicar a l'edifici inacabat del futur Casal d'Avis
L'edifici inacabat del futur Casal d'Avis del Tancat. | BP Diari

 

Junts pel Vendrell segueix presentant les seves propostes amb motiu de les eleccions municipals del mes de maig. Després de fer referència al nombre d'efectius policials de les platges i a les propostes al voltant de la carretera de Valls i el Casal Familiar, ara el partit encapçalat per Eva Serramià ha desgranat alguns projectes pel barri del Tancat i el Mas d'en Gual. En aquest sentit, JxV creu que aquest nucli podria acollir la segona Biblioteca del municipi, que es podria ubicar a l'edifici inacabat del futur Casal d'Avis, a la zona del Tancat del Galan.

 

La formació aposta per reconvertir una part d'aquest edifici en la segona Biblioteca, recordant que la Generalitat ha reconegut que la ciutat necessita un segon equipament d'aquestes característiques. Així, l'edifici incorporaria tant el Casal d'Avis com la nova Biblioteca. Les obres d'aquest equipament van començar fa temps, però van quedar aturades el 2011 i no s'han reprès. Junts pel Vendrell creu que la Biblioteca faria d'element dinamitzador i de centre cultural del barri, amb l'opció de fer una plaça al solar que hi ha al davant.     

 

Impulsar el mercat de la rambla Cañas

Junts pel Vendrell també aposta per impulsar el mercat ambulant de la rambla Cañas com més aviat millor, per contribuir a una millora de l'activitat comercial del barri. Segons el partit, la regidoria de Participació Ciutadana ha fet les últimes setmanes una enquesta per conèixer l'opinió dels ciutadans sobre com millorar els mercats i els resultats es donaran a conèixer aviat.

 

Per últim, la formació creu que cal adaptar progressivament els carrers principals del barri per fer-los «més amables» pels veïns i «potenciar la vida al carrer». Així, proposen estendre el que s'ha fet al carrer de les Flors, una via amb molta activitat social i de restauració, a altres carrers, com el Berguedà. La idea és «potenciar les terrasses, les voreres àmplies i el passeig en bicicleta», a la vegada que s'unirien equipaments com l'escola bressol Mestral o el Centre Cultural García Lorca amb l'avinguda del Camp d'Esports i l'avinguda del Baix Penedès.