Junts pel Vendrell vol una carretera de Calafell integrada a la ciutat

El partit també proposa un Torrent del Lluc apte per a l'oci, la família i els amants del animals
La carretera de Calafell, al seu pas pel Vendrell. | Junts pel Vendrell

 

A una setmana de l'inici de la campanya per a les eleccions municipals del 26 de maig, Junts pel Vendrell ha presentat les seves propostes per a la zona del Pèlag, el Puig i la Muntanyeta. Entre els projectes que el partit d'Eva Serramià creu que caldria desenvolupar en aquests barris s'hi troba el de convertir el tram urbà de la carretera de Calafell «en una via absolutament integrada a la ciutat».

La formació agafa de referència el que es va fer en el seu moment a l'avinguda de Jaume Carner, per aconseguir així que la carretera de Calafell «no sigui una barrera» entre el barri de la Muntanyeta i els barris del Puig i el Pèlag, «sinó un carrer amb més vida, més voreres i espais pels vianants, més arbrat i un carril bici que pugui unir aquests barris amb l'Oasis i l'Institut Mediterrània, on van a estudiar-hi molts joves».

Millora del Torrent del Lluc

Una altra de les propostes per a la zona fa referència al Torrent del Lluc, que creuen que caldria fer-lo apte per a l'oci, la família i els amants dels animals. Per això, aposten perquè tota la zona verda que acompanya el torrent al seu pas pel Puig i el Pèlag sigui «un espai verd dignificat que pugui gaudir tothom, a la vegada que, si es cuida com cal, es podran mitigar les molèsties ocasionades pel mosquit tigre que tant preocupen als veïns i veïnes».

Com en la resta de barris, Junts pel Vendrell aposta per fer un pla de xoc de neteja viària en aquesta zona, una millora de l'enllumenat, que arribi la fibra òptica al barri i un millor servei de recollida d'escombraries, que podria implantar-se a través del sistema porta a porta. El partit ha donat a conèixer aquestes propostes, com fa habitualment, a través d'un vídeo que han penjat a les xarxes socials, i afegeixen que pròximament aniran desgranant noves propostes pels diferents barris de la ciutat.

També et pot interessar:

"Intel·ligència artificial, drons, laboratoris digitals... torna el LocalTIC de Cunit" "La Fira Modernista de l'Arboç 2019 presenta un complet programa d'actes"