Junts pel Vendrell vol augmentar la policia a les platges i a les urbanitzacions

Miguel Àngel Cilleruelo anirà a les llistes del PP de Tarragona al Congrés dels Diputats
Agents de policia, a les platges del Vendrell. | BP Diari

 

Junts pel Vendrell, la marca amb la qual es presenta el PDeCAT a les eleccions municipals del 26 de maig, ha començat a donar a conèixer algunes de les seves propostes. Una d'elles és l'aposta per «augmentar la plantilla de la policia municipal» perquè es puguin destinar més agents a fer «tasques de vigilància específica als barris marítims i a les urbanitzacions de la ciutat».

 

Així ho han explicat la cap de llista de la formació, Eva Serramià, i el regidor Josep Mercadé, en un vídeo que han penjat a les xarxes socials. Segons el partit, «la seguretat de les nostres veïnes i veïns és un tema que preocupa tothom i hi hem de trobar solucions». Aquesta és una proposta que ha sorgit després de les reunions del programa participatiu Regidors als Barris, que han fet des de l'Ajuntament del Vendrell els últims quatre anys.

 

Ampliació del reforç d'agents de l'estiu

Segons expliquen des de Junts pel Vendrell, «la proximitat i la feina constant d'aquest procés engegat aquest mandat ha permès un contacte molt més directe i proper amb la ciutadania i poder plantejar, a la vegada, mesures específiques pels diferents barris atenent les seves particularitats». El partit de Serramià creu que la mesura es podria impulsar a partir del reforç d'agents que es fa els mesos d'estiu, ampliant-lo a la resta de l'any. 

 

Cilleruelo, a les llistes del PP al Congrés dels Diputats

També en l'àmbit electoral, tot i que en aquest cas de les eleccions generals del 28 d'abril, el PP ha donat a conèixer que el regidor vendrellenc Miguel Àngel Cilleruelo formarà part de la llista dels populars de Tarragona per al Congrés dels Diputats. Cilleruelo anirà al número quatre en una llista que encapçala l'actual diputat Jordi Roca, seguit de Tona Duch i Juan José Sans. A les generals del 2016, el PP només va treure un representant a Tarragona.