ÚLTIMA HORA

Els dos possibles casos de coronavirus al Baix Penedès donen negatiu

Kuryous Link presenten el seu disc amb un concert a Vip's Calafell

Els baixpenedesencs vénen de tocar al Black Music Festival de Girona
Kuryous Link. | Cedida

 

El grup del Vendrell Kuryous Link segueix amb els concerts de presentació del seu disc de debut, 'The Next Big Bang' (RGB Suports, 2018). Després d'actuar al prestigiós Black Music Festival de Girona el passat mes de març, el grup tocarà el pròxim divendres 3 de maig a la Disco Vip's de Calafell, a partir de les onze de la nit. Les entrades per veure el quartet tenen un cost de deu euros, i inclouen una consumició.

 

Kuryous Link es van presentar en societat el mes d'abril del 2018, amb el videoclip del tema 'Cash and Business', avançament d'un EP conformat per quatre cançons. El mes de juliol van afegir sis cançons més per completar el disc de debut, que porta per títol 'The Next Big Bang'. El quartet baixependesencs, on hi milita el guitarrista de Lax'n'Busto Pemi Rovirosa, practica una barreja molt fresca de rock, hip hop, funk i soul. El 3 de maig hi haurà una nova oportunitat de gaudir de la seva solvència musical en directe.  

 

El Síndic de Greuges, a Calafell

El mateix 3 de maig hi haurà a Calafell la visita de l'oficina del Síndic de Greuges. Membres de l'equip del Síndic seran al Centre Cívic Cinema Iris (al carrer de Vilamar, 21) per atendre totes les consultes que vulguin fer els ciutadans del municipi. També es poden presentar queixes contra les diferents administracions o les empreses que presten serveis d'interès general com ara llum, aigua o gas. Això sí, cal demanar cita prèvia trucant al telèfon 900 124 124 o enviant un missatge a l'adreça electrònica sindic@sindic.cat

 

Bea Talegón, al Vendrell

Per altra banda, aquest mateix divendres 3 de maig es farà la conferència de l'analista política Bea Talegón al Centre Cívic l'Estació del Vendrell, a partir de les vuit de la tarda. Es tracta d'una nova entrega dels 'Diàlegs per a una República' que organitza l'ANC del Vendrell i Òmnium Cultural del Baix Penedès. Talegón és directora d'opinió del Diario 16 i publica articles per a mitjans com El Plural i OkDiario. També col·labora com a tertuliana a Las Mañanas de Cuatro i al Preguntes Freqüents de TV3.