La llar d'infants El Nieró de Llorenç.

La llar d'infants de Llorenç del Penedès estrena una aula per a nadons

L'aula acull infants de quatre fins a dotze mesos

La llar d'infants El Nieró de Llorenç del Penedès compta des del passat mes de gener amb una nova aula per als nadons d'entre quatre i dotze mesos. Amb la incorporació d'aquesta aula, la llar ja pot acollir infants des dels quatre mesos fins als tres anys.

Des del centre han convidat a les famílies que puguin estar interessades a posar-se en contacte amb la direcció a través del mail e3012654@xtec.cat o al telèfon 977 67 84 67. L'escola bressol té un total de tres aules on es dona una resposta educativa als nens i nenes per afavorir el seu creixement, potenciant la seva autonomia, la formació del pensament, l'estabilitat emocional i l'aprenentatge de la relació personal.

L'equip educatiu de la llar està format per professionals especialitzats en educació, amb la funció de vetllar per les necessitats educatives i afectives dels infants, així com orientar les famílies en el camí de l'elaboració d'unes pautes pel correcte desenvolupament dels seus fills, segons apunten des de l'Ajuntament de Llorenç.