Els membres de la llista d'Ara el Vendrell.

Ara el Vendrell presenta la llista completa per a les municipals

A Ciutadans, Mar Negro i Víctor Pérez tornaran a acompanyar a Luz Ramírez

Ara el Vendrell ha presentat aquest diumenge 14 d'abril la llista sencera que conformarà la seva candidatura a les eleccions municipals del mes de maig. La llista, que com ja es va avançar està encapçalada per l'empresària Lídia Rodríguez, tindrà en el número dos a Denis Martos, molt vinculat al teixit associatiu i cultural del municipi, i en el número tres a Maria Dolores Vicente, propietària d'un negoci local al Vendrell. Sara Solé i Luis Vinagre tanquen els cinc primers llocs.

Lídia Rodríguez ha volgut destacar que la llista està integrada per «gent humil, veïns i veïnes del municipi amb ganes de treballar i de compartir tots els seus coneixements per millorar la ciutat». De la mateixa manera, des d'Ara el Vendrell afirmen que la llista és «completament paritària entre homes i dones», amb un objectiu comú entre tots que és «marcar-se com a prioritat aconseguir el Vendrell que tots ens mereixem».

Confirmats els números dos i tres de Ciutadans

També en l'àmbit de les eleccions municipals al Vendrell, Ciutadans ha confirmat aquest dilluns 15 d'abril que Mar Negro i Víctor Pérez tornaran a ser els números dos i tres de la candidatura al Vendrell, que encapçala de nou Luz Ramírez. D'aquesta manera, el partit fa confiança en els actuals tres regidors, que el 2015 van aconseguir que el partit tingués representació per primera vegada al municipi. Ciutadans també ha confirmat que presentarà candidatura a Santa Oliva, Bellvei i Albinyana, a més de Calafell i Cunit. 

Llista sencera d'Ara el Vendrell:

1- Lídia Rodríguez

2- Diego Martos

3- Maria Dolores Vicente

4- Sara Solé

5- Luis Vinagre

6- Paula Giurdanella

7- Albert Martí

8- Margarita Minguella

9- Àngel Vidiella

10- José Escarza

11- Benita González

12- Isabel Carreras

13- José Manuel Sánchez

14- Isabel Obrador

15- Julio De Hoyos

16- Oscar Font

17- Jorge Antonio Linares

18- Antonia Padilla

19- Maria Thais Navajas

20- Ramón Camps

21- Maria Glòria Roca

Suplents

22- David García

23- Dolors Domènech

24- Juan Azorín

25- Cristina Molino

26- Verónica Calvo

27- Albert Vidal

28- Samuel Cazorla


Comentaris