Llorenç felicita les dues entitats guardonades amb la Creu de Sant Jordi

Les dues societats culturals tenen més de cent anys de vida
Els presidents de les dues entitats, amb l'alcalde de Llorenç i el president del Parlament. | Cedida

 

L'Ajuntament de Llorenç del Penedès ha volgut felicitar les dues entitats locals que han rebut la Creu de Sant Jordi, destacant el fet «extraordinari» que una població amb poc més de 2.000 habitants «en rebi dues i el mateix dia». Totes dues són Societats Culturals que durant més de 100 anys, amb alts i baixos per diferents causes, han dinamitzat la vida social i cultural del poble fins a l'actualitat. 

 

La Cumprativa i El Centre

Una, La Cumprativa, just acaba de tancar un any esplèndid de celebració del seu centenari, i l’altra, El Centre, que amb 130 anys d’existència està a punt d’inaugurar la nova seu social. Des de l’Ajuntament han volgut felicitar les dues entitats per aquest important reconeixement i han felicitat també a «totes les persones que, dia rere dia, fan possible la vida social i cultural que tots podem gaudir setmana rera setmana».

 

Per últim, des del consistori han encoratjat a tots els llorencencs i llorencenques «que s’impliquin amb les nostres entitats, per fer-les créixer i continuar dinamitzant la vida social i cultural del nostre poble amb energia renovada, i fer de Llorenç un poble encara millor».