Els Reis d'Orient de l'any passat, al seu pas per Llorenç.

Llorenç del Penedès tindrà una Reina a la cavalcada del 5 de gener

El municipi compta amb un Rei Negre «de veritat» des de fa 28 anys

Llorenç del Penedès ha anunciat que la cavalcada dels Reis d’Orient del pròxim 5 de gener presentarà novetats importants. Una de les més destacades serà la presència d’una Reina rossa, en el que suposarà la segona vegada que això passa al municipi. Fa deu anys, la cavalcada de Llorenç ja va comptar amb una Reina rossa, i enguany es repetirà l'experiència. Al Vendrell, aquest any, també s'han incorporat personatges femenins.

Un Baltasar «de veritat» des de fa 28 anys

A més a més, Llorenç és un dels municipis que fa més anys que compta amb un Baltasar «de veritat», ja que des de l’any 1992 el Rei Negre en aquesta localitat no ha de fer servir maquillatge. L’altra novetat destacada serà el recorregut de la cavalcada, que començarà a les 18.30 hores al capdavall de la rambla de la Marinada.

Des d’allà, la comitiva anirà fins a l’Ajuntament, on se’ls farà una rebuda institucional, i continuaran el trajecte per la rambla de la Marinada amunt fins a arribar al carrer de Francesc Macià, d’on aniran cap a la plaça de la Immaculada. A l’església es donarà la benvinguda a Ses Majestats amb tota la solemnitat que requereixen, i la Coral Infantil Els Rossinyols cantarà una nadala. Posteriorment, es començaran a repartir les joguines.

Recollida de cartes el dia 29 de desembre

Prèviament a la cavalcada, els Reis d’Orient hauran visitat els residents del centre Gerontològic de Llorenç per portar-los alguns regals i felicitar-los les festes. Durant el matí del diumenge 29 de desembre, a partir de les 12.30 hores, els infants podran donar la carta al Carter Reial a la Casa de Cultura. El 5 de gener, amb motiu de la cavalcada, la Rambla Marinada, el carrer de Francesc Macià, la plaça de la Immaculada i el carrer de Pompeu Fabra estaran tancats al trànsit a partir de les 17.00 hores.


Comentaris