Localitzen el cotxe que va envestir dos joves a Cunit i va fugir del lloc dels fets

La Policia Local de Cubelles ha trobat el turisme
Imatge d'arxiu d'una patrulla de la Policia Local de Cubelles | ajuntament de cubelles

 

La policia ja ha localitzat el cotxe que la tarda de dissabte passat va atropellar entre Costa Cunit i Cubelles dos joves que anaven en moto i va fugir del lloc dels fets. Segons ha informat 'Ràdio Cubelles', la Policia Municipal de Cubelles ha trobat el vehicle en aquest municipi i ha obert diligències

Els fets van tenir lloc dissabte passat, 5 d'octubre, quan un cotxe que circulava en direcció contrària va envestir dos joves que anaven en moto, fent-los caure. Arran de la topada, el conductor, en comptes d'aturar-se, va fugir del lloc dels fets. Els dos joves víctimes de l'atropellament només van poder veure que el turisme era un Ford Ka de color vermell, que havia perdut el retrovisor dret a causa del xoc. A més, també hauria de tenir el cop a la part davantera. 

Així, gràcies a la descripció que van poder donar els joves, la Policia Local de Cubelles ha pogut localitzar el cotxe. El conductor es podria afrontar als delictes d'omissió del deure de socors i per estar implicat en un accident de trànsit. 

Van poder esquivar el cotxe per evitar un xoc frontal

Després de l'atropellament, els joves van demanar ajuda a través de les xarxes socials per tal de localitzar el Ford Ka de color vermell que els havia atropellat i havia fugit del lloc dels fets. Els nois, afortunadament, van poder esquivar el cotxe que es dirigia cap a ells i van evitar un xoc frontal. Els joves es trobaven en bon estat tot i haver patit contusions i ferides. Un d'ells va quedar amb la cama embenada, mentre que a l'altre noi li van haver d'embenar el braç. 

"El programa de la Fira de Santa Teresa 2019 del Vendrell" "Mor als 94 anys «el poeta de Cunit»"