Maguy Antolin es presenta amb el partit Ara a les eleccions de la Bisbal del Penedès

L'actual regidora no adscrita va ser expulsada del PSC el passat estiu
Maguy Antolin, presentant la candidatura d'Ara la Bisbal. | Cedida

 

Maguy Antolin serà la candidata del partit Ara la Bisbal del Penedès, que es presentarà per primer cop en aquest municipi el 26 de maig. Ara va presentar aquest passat dissabte 23 de març la seva llista i el seu projecte, en un acte que es va fer al Centre Municipal de Cultura (CMC) de la Bisbal. Antolin encapçala la candidatura, amb l'objectiu d'obtenir representació al ple municipal, on ara és regidora no adscrita.

 

Antolin va explicar en l'acte d'aquest dissabte que el seu projecte té com a meta «governar per la Bisbal, treballant exclusivament pel municipi, sense dependre de Barcelona ni de Madrid». Antolin va apel·lar a totes aquelles persones «desil·lusionades amb els partits polítics de sempre» i va assegurar que Ara la Bisbal només «pensa en els ciutadans» i no en temes com «la guerra de banderes».

 

Regidora no adscrita des del passat estiu

Maguy Antolin és regidora no adscrita a l'Ajuntament de la Bisbal del Penedès, després que el passat mes d'agost fos expulsada del PSC —partit amb el qual es va presentar el 2015— per impulsar una moció de censura junt amb ERC contra l'alcaldessa, Agnès Ferré, sense l'aval del seu partit. El fet de ser expulsada del PSC va fer que la moció de censura no pogués prosperar, ja que el seu vot no va ser comptabilitzat. Ara, ho provarà amb el partit Ara, mentre que Dani Caballero serà el candidat del PSC.

 

La formació Ara es va constituir el passat mes de gener com a Consell Local a la Bisbal del Penedès i ara han certificat que el projecte concorrerà a les eleccions municipals. El partit també es presenta per primer cop al Vendrell a les eleccions municipals del mes de maig, amb una llista encapçalada per Lídia Rodríguez. En aquest cas, la candidata va formar part a les municipals del 2015 de la llista del PDeCAT que liderava Eva Serramià