La cabra caminant per la cornisa de l'edifici.

Multen una veïna de Cubelles per tenir una cabra al seu pis

Els veïns havien posat denuncies per la mala olor i el soroll

L'Ajuntament de Cubelles, a la comarca del Garraf, ha procedit a multar amb 300 euros una veïna del municipi que tenia una cabra en un pis del centre, segons ha informat l'Agència Catalana de Notícies (ACN). La multa s'ha posat després que diversos veïns del mateix edifici denunciessin a finals del passat mes de novembre les molèsties que els provocava el fet que aquest animal estigués vivint en aquest pis. 

Sorolls i mala olor pels orins

Entre les molèsties que apuntaven els veïns hi havia els sorolls que feia l'animal o la mala olor pels orins que s'acumulaven al balcó. La Policia Municipal de Cubelles va anar rebent les denúncies durant diverses setmanes, fins que el passat mes de gener, els agents de la policia van comprovar que la cabra caminava per la cornisa d'un terrat.

Davant aquesta situació, s'ha multat a la veïna per una infracció greu de l'ordenança sobre la tinença d'animals domèstics, segons ha avançat Ràdio Cubelles. La sanció que s'ha posat a la dona és per haver tingut la cabra «en instal·lacions inadequades des del punt de vista de seguretat o higiènic sanitari i que presentin perill o molèsties greus per al veïnat o altres persones».

Marxa lenta el 12 d'abril per la C-32

Des de Cubelles és d'on arrencarà aquest divendres 12 d'abril la marxa lenta organitzada per la Xarxa de Mobilitat i la Coordinadora de Calafell, a la qual s'hi ha afegit el Pacte pel Penedès Marítim. La marxa, que protesta contra l'increment del preu dels peatges de la C-32 al Baix Penedès i el Garraf, començarà a les 18.00 hores del polígon les Salines de Cubelles, per anar cap a Sitges per la C-31. Després tornarà per la C-32 fins a Vilanova i la Geltrú. La protesta sorgeix després de la negativa del conseller de Territori, Damià Calvet, davant les reclamacions del territori.


Comentaris