GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Multitudinària baralla entre joves a Segur de Calafell

S'han concentrat entre 40 i 50 adolescents a la zona del port
Imatge del vídeo de la multitudinària baralla a Segur de Calafell | Facebook

 

La zona del port de Segur de Calafell ha sigut l’escenari d’una multitudinària baralla la tarda d’aquest divendres, 5 de juliol. La disputa ha començat al voltant de les sis de la tarda, quan dos grups de joves s’han encarat en aquest punt de la localitat costanera, en una zona enjardinada i amb unes pistes de joc.

 

En diversos vídeos compartits per veïns de Segur de Calafell a les xarxes socials es pot observar com a la zona del port hi havia, en un primer moment, una dotzena de joves. Moments després, hi ha arribat un altre grup, sumant en total entre 40 i 50 adolescents, la gran majoria nois —tot i que també hi havia alguna noia—, que han començat a encarar-se i donar-se empentes.

 

Els nois s'han agredit entre ells fins que ha arribat la policia

En un altre vídeo ja es pot veure com els joves, finalment, han arribat a les mans i alguns d’ells s’han agredit. El vídeo mostra com els nois es propinen cops de puny, empentes i fins i tot s’han llençat contra uns arbustos i a terra. Tot això, davant la mirada d’expectació dels veïns i cotxes que passaven per la zona, que han acabat avisant a la policia. Finalment, els joves han començat a córrer i el grup s’ha anat dissolent entre els carrers propers a la zona quan la Policia Local de Calafell i els Mossos d'Esquadra han arribat al lloc dels fets.

 

De moment es desconeixen les causes que han motivat aquesta baralla, de la mateixa manera que no se sap si els grups de joves havien quedat prèviament per trobar-se i barallar-se o bé s’han trobat a la zona de casualitat. La policia ha obert una investigació per tal d’intentar identificar els joves que han participat en la baralla.