GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El Museu Deu del Vendrell compleix 25 anys i fa un concurs pels més petits

Hi haurà diversos premis que es donaran mitjançant un sorteig

El Museu Deu del Vendrell ha complert els seus 25 anys de vida. A finals d'abril de l'any 1995 obria les seves portes aquest equipament cultural situat a la plaça Nova, que durant les últimes dues dècades i mitja s'ha consolidat com un dels museus més actius del municipi. 

 

Tot i que aquest aniversari arriba amb les portes tancades, per la situació de confinament a causa del coronavirus, des del Museu Deu s'ha volgut fer una celebració telemàtica, especialment dirigida a tots els nens i nenes del Vendrell. La proposta és que facin una felicitació on aparegui el número 25 amb motiu de l'aniversari. Després, han de fer una foto i enviar-la al correu electrònic museudeu1@gmail.com, indicant el nom del nen o nena que ha fet la felicitació, l'edat i un telèfon de contacte.

 

El límit és el 18 de maig, Dia Internacional dels Museus. Entre tots els que participin es farà un sorteig amb diversos premis que es podran gaudir un cop hagi finalitzat el confinament, amb data de caducitat del desembre del 2021. Els premis inclouen entrades al Tàg, a l'Auditori Pau Casals, al refugi d'animals Món-La Bassa, al circuit termal del Balneari TermaEuropa, al parc lúdic Diver, o al celler Augustus Forum, entre d'altres.