El Museu Deu del Vendrell participa a les Jornades Europees del Patrimoni

S'ha preparat una ruta fotogràfica coincidint amb la Fira de Santa Teresa
Exterior del Museu Deu del Vendrell. | Ajuntament del Vendrell

 

El Museu Deu del Vendrell ha preparat diferents actes per celebrar les Jornades Europees de Patrimoni (JEP). Arran d’aquest esdeveniment, molts municipis i entitats organitzen activitats gratuïtes amb la finalitat d’apropar i fer accessible el patrimoni a tots els públics amb visites guiades, representacions teatrals, concerts o xerrades. Enguany, el Museu Deu ha avançat un dels actes, coincidint amb la Fira, i ha muntat una Ruta fotogràfica per al dijous 11 d’octubre, a les sis de la tarda, emmarcada dins les rutes patrimonials que organitza el Museu.

 

Com a novetat, els participants hauran de fer fotografies sobre diferents temes, que es coneixeran el mateix dia de la ruta, relacionats amb el relat que acompanya cada espai patrimonial, arquitectònic i artístic. Les fotos es podran compartir a les xarxes socials amb el hashtag #fotoelvendrell. Aquesta activitat, innovadora al Vendrell, convida a tothom a interpretar la història i els diferents escenaris amb una mirada personal a través de la càmera fotogràfica o dels dispositius mòbils.

 

Sorteig de dos menús de tapes

La ruta començarà amb una passejada pel Museu Deu, continuarà pels carrers de la vila i acabarà al mateix Museu, on se sortejaran entre els participants dos menús de tapes al Restaurant Fondue del Vendrell. Els interessats a participar-hi han de fer reserva prèvia al 977 666 308 o al mail museudeu@elvendrell.net.

 

A les vuit del vespre, a la sala d’exposicions temporal del Museu Deu, hi haurà la inauguració de la mostra 'Horitzons', a càrrec del col·lectiu GROP, una associació artística de Torredembarra que difon i promou l’art contemporani. L’acte inaugural comptarà amb la presència dels mateixos artistes, que faran una performance. L’exposició es podrà visitar de l’11 d’octubre del 2018 al 6 de gener del 2019. El divendres 12, l’horari de visita serà d’11.00 a 14.00 hores i el diumenge 14 hi haurà jornada de portes obertes en el mateix horari.