Alumnes del Vendrell, en una classe d'art.

El Museu Deu del Vendrell presenta la programació pel 2021

L'exposició 'El Museu Deu en femení' suposarà el tret de sortida el mes de març

La cultura local i de proximitat serà la predominant a la programació de l'any 2021 del Museu Deu del Vendrell. L'equipament ha donat a conèixer algunes de les propostes que s'han preparat per a aquest any, amb l'objectiu de donar a conèixer el seu fons artístic, tant físicament com virtualment.

Una de les primeres activitats tindrà lloc el mes de març, amb l'exposició titulada 'El Museu Deu en femení', vinculada al Dia Internacional de la Dona. La mostra se centra en el rol de la dona a través de les obres d'art, amb una selecció d'obres de diferents formats i tècniques que s'estructuren en dues temàtiques, la dels mites i les llegendes, i la del cristianisme. 

Apropant els artistes als estudiants

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Una proposta que es mantindrà aquest 2021 és la que es fa amb la comunitat educativa del municipi. Sota el nom de 'I tu què pintes?', el Museu Deu es desplaça a les escoles per acostar als alumnes la figura d'artistes com Dalí, Kandinsky, Miró, Klee o Gaudí. Els infants fan la seva representació personal i els dibuixos s'acaben exposant durant el mes de juny al museu. 

Al mes d'octubre, el protagonisme serà per a dos dels artistes més destacats del fons del museu, Ramon Calsina (1901-1992) i Miquel Villà (1901-1988). Amb motiu del seu 120è aniversari, s'exposaran un conjunt de pintures i dibuixos d'ambdós, alguns dels quals es podran veure per primera vegada.