Música i cinema a la fresca per entrar al mes d'agost al Vendrell

Comença el Música a la Vila i segueix el cicle de cinema de la Cooperativa
La Balkan Paradise Orchestra obre el Música a la Vila 2018. | Ajuntament del Vendrell

 

El Vendrell entra al mes d'agost amb dues propostes culturals interessants, centrades en la música i el cinema. D'una banda, aquest dimecres 1 d'agost comença el festival de música tradicional Música a la Vila, un dels més destacats del país en el seu àmbit. Aquesta trentena edició inclou cinc concerts en cadascun dels dimecres del mes d'agost, a la plaça del Tívoli, que són gratuïts per a tots els assistents.

 

La Balkan Paradise Orchestra

El festival s'obre amb una doble actuació de la Balkan Paradise Orchestra (BPO), una a la tarda pels carrers del centre i l'altra al vespre ja en format de concert. Aquest conjunt està format per deu dones amb influències diverses, però que comparteixen la passió per la tradició balcànica. La BPO transforma el gènere en un elixir de melodies tradicionals amb ritmes de tot el món, oferint un espectacle carregat d’energia que funciona tant en escenaris com al carrer.

 

L'actuació de tarda començarà a les 19.30 hores, un concert itinerant pels carrers del centre de la vila, amb inici i arribada a la plaça del Tívoli. Ja a les deu del vespre serà el moment del concert amb un format tradicional. La Balkan Paradise Orchestra està integrada per Mila González (trompeta), Alba Careta (trompeta), Berta Gala (trompeta), Eva Garin (clarinet), Laura Lacueva (clarinet), Alba Ramírez (trompa), Maria Cofan (trombó), Olivia Casas (tuba), Maria Puertas (tuba), i Eli Fàbregas (percussió).

 

Cinema sota les estrelles

La segona proposta és la que el dijous dia 2 s'ofereix al Film, el cicle de cinema a la fresca de la Cooperativa del Vendrell. El cicle, que va començar el passat mes de juliol, ofereix aquest dijous a les deu del vespre la pel·lícula 'Coco', un film familiar de Pixar i Disney. Junt amb l'entrada s'ofereix beguda i crispetes a un preu de quatre euros. i també hi ha l'opció de menjar al lloc. El cicle segueix els següents dos dijous amb les pel·lícules 'Kingsman 2' i 'Tadeo Jones 2'.