La música torna a la residència d'avis La Muntanyeta del Vendrell

El centre entra a la 'nova normalitat' amb prudència però també bon humor

Han estat mesos molt durs, però a poc a poc la residència d'avis La Muntanyeta del Vendrell va recuperant el ritme habitual. Amb tota la prudència, però també amb molts ànims i bon humor, el centre ha entrat a la 'nova normalitat' i ha recuperat algunes de les seves activitats habituals. Una d'elles és la música que els ofereix la Candy Túnez, la cuinera de la residència.

Música i ball

Les sessions de ball i música a l'acordió eren una activitat habitual abans del confinament, però durant tres mesos es van haver de parar. Tot i que la cuinera les va mantenir per megafonia, tothom esperava el moment en què les actuacions poguessin tornar a ser presencials. I això ha arribat aquesta setmana. La Candy ha ofert una de les seves actuacions a tots els residents, alguns dels quals s'han animat a ballar i tot.

Tot un bàlsam per aquests avis i àvies que han passat uns mesos d'estricte confinament, després que a principis del mes d'abril es detectessin diversos casos de coronavirus, que fins i tot van comportar la mort de dues persones. A finals del mes de maig, la residència La Muntanyeta del Vendrell va quedar lliure de la Covid-19, en certificar els últims tests que no hi havia cap positiu.

"El Campus Diversport del Vendrell ja té data!" "Així serà el nou centre d'acollida per a gossos de Calafell"