Els Nens del Vendrell recullen 966 euros pel projecte Fem Pinya

Han fet el lliurament als Serveis Socials de l'Ajuntament
Els Nens del Vendrell entregant els diners recollits pel projecte Fem Pinya a la regidora de Serveis Socials. | Ajuntament del Vendrell
 

Els Nens del Vendrell mantenen viu el projecte solidari Fem Pinya, amb el qual recullen diners que es destinen a finançar les beques de menjador escolar. El passat divendres 31 de gener, la colla castellera va fer un assaig solidari durant el qual van recaptar un total de 966,34 euros per a aquest projecte, que s'orienta sobretot als infants provinents de famílies vulnerables.

Aquest dimecres 12 de febrer, el president dels Nens del Vendrell, Joan Huguet, juntament amb altres membres de la colla castellera van fer el lliurament dels diners recollits a l'Ajuntament del Vendrell, concretament a la regidora de Serveis Socials, Montse Martín. D'aquesta manera, el consistori els pot destinar a complementar les beques de menjador que atorga la Generalitat a través del Consell Comarcal del Baix Penedès.

Donar més visibilitat al projecte Fem Pinya

Jordi Pellicer, un dels caps de colla dels Nens del Vendrell, ha apuntat que la intenció de l'entitat Ã©s «potenciar i donar més visibilitat al projecte Fem Pinya, per tal de poder ampliar els ajuts als infants en altres serveis i activitats». D'aquesta manera, per augmentar la recaptació de diners, a totes les actuacions de la colla tindran una guardiola solidària per aquest projecte, situada a la taula de la venda de marxandatge.

Per la seva banda, la regidora de Serveis Socials, Montse Martín, va agrair la tasca solidària dels Nens del Vendrell, afegint que des de la regidoria de Serveis Socials es donarà «tot el suport» per potenciar el projecte Fem Pinya. Un projecte que també és possible gràcies a un conveni que hi ha amb l'obra social de la Caixa. L'assaig solidari del passat divendres 31 de gener va ser un dels primers actes de la nova temporada dels Nens del Vendrell, que han tingut diversos canvis a la junta

"🌞 El Baix Penedès augmenta la recaptació de la taxa turística" "👹 AGENDA: Tot a punt pel Carnaval 2020 de Cunit, que recupera la gala del Boig!"