Els Nens del Vendrell i la Creu Roja recullen joguines pels infants vulnerables

La recollida es fa els dies 27 i 28 de desembre al bar del local dels Nens
Joguines recollides en una campanya solidària.   | TarragonaDiari.cat

 

Els Nens del Vendrell col·laboren aquest any en la campanya de recollida de joguines 'Cap Nen sense Joguina', que impulsa la Creu Roja del Baix Penedès. Amb aquesta recollida es vol que tots els nens puguin tenir un regal de Reis, encara que les seves famílies presentin dificultats econòmiques. D'aquesta manera es vol garantir el dret al joc dels més petits, i sensibilitzar la societat del valor educatiu del joc i la seva importància en el desenvolupament infantil. 

 

La campanya presenta alguns requisits que des de la Creu Roja han demanat que es respectin. Així, les joguines han de ser noves, per temes d'higiene i igualtat, sostenibles i que fomentin el joc cooperatiu. En canvi, no han de ser sexistes ni bèl·liques. La recollida es fa els dies 27 i 28 de desembre al bar dels Nens del Vendrell, a l'avinguda de la Riera de la Bisbal, 22, de vuit a dotze del matí, i de cinc a set de la tarda. El divendres 28 es podran portar de cinc a onze de la nit.

 

Campanya també a Calafell

La campanya 'Cap Nen sense Joguina' es du a terme en diferents municipis catalans. Un d'ells és Calafell, on està impulsada per l'Ajuntament, la Creu Roja i diverses entitats. Les joguines es poden portar fins al 3 de gener al local de la Creu Roja (carretera de l’Estació), a les dependències de Calafell.tv (plaça de Catalunya), a la regidoria de Turisme (carrer de Sant Pere), i al Parc de Nadal, que té lloc al pavelló poliesportiu de Segur de Calafell.

 

A més a més, a Calafell se celebren dos torneigs de futbol que se solidaritzen amb aquesta campanya. El primer té lloc el dissabte 29 de desembre al camp municipal de futbol de Segur de Calafell. El segon es farà el 31 de desembre al camp municipal de Calafell.

"Ja es coneixen els Albinyanencs de l'Any 2018" "Agredeixen i roben a un home amb discapacitat a Segur de Calafell"