Els Nens del Vendrell comencen la temporada amb canvis a la junta

Joan Huguet és el nou president i Valentí Usón, el vicepresident
Els Nens del Vendrell van fer la seva Assemblea al Centre Cívic l'Estació. | Nens del Vendrell
 

El Centre Cívic l'Estació del Vendrell va acollir aquest diumenge 26 de gener l'Assemblea General Extraordinària dels Nens del Vendrell, un acte amb el qual la colla castellera ha encetat la nova temporada. Un bon nombre de socis van assistir a l'assemblea per conèixer el nou projecte i els canvis que s'han produït. Un d'ells va ser l'aprovació del projecte de la junta per aquest any 2020.

Canvis a la junta de la colla

Tot i que la junta del 2019 —encapçalada per Francesc Huertas i Daniel Doria com a caps de colla, i Maria Cunillera com a presidenta— havien presentat un projecte per a dos anys, les baixes que hi va haver durant l'última temporada han acabat comportant canvis a la colla. D'aquesta manera, la nova junta ha apostat per reforçar la part administrativa, amb Joan Huguet exercint de president i Valentí Usón, de vicepresident.  

Frederic Pellicer seguirà sent el tresorer, i Josep Benedicto ocuparà la secretaria i l'àrea de gestió. Pere Montserrat i Carles Herrera dirigiran respectivament l'Àrea Social i l'Àrea de Comunicació. Pel que fa a la part tècnica, els Nens del Vendrell també van presentar moltes novetats. Al capdavant hi haurà Francesc Huertas, cap de colla l'any passat, i Jordi Pellicer, que també encapçalarà l'Equip de Pinyes. La cap de Canalla serà Anna Palop, mentre que als Troncs hi continuarà al capdavant Maria Peña. 

 

Assaig solidari dels Nens

El següent esdeveniment que es prepara a l’agenda dels Nens del Vendrell és l'Assaig solidari d'aquest divendres 31 de gener, a les 21.00 hores al local de la colla. Els beneficis que se n'obtinguin es destinaran al projecte Fem Pinya, per a proporcionar beques de menjador per als infants sense recursos. Durant l'acte hi haurà també un assaig de la canalla, un 'photocall' solidari amb el Nan casteller com a convidat, i diversos sortejos. L'acte comptarà amb la presència de la regidora de Serveis Socials, Montserrat Martin.

"La Bisbal explica el pressupost pel 2020 a tots els veïns" "🎼 Concerts, nou logo, trobades... així serà el 65è aniversari del cor-Orfeó del Vendrell"