Neptuno, l'únic supervivent dels sis cadells abandonats a la platja de Cunit

Una voluntaria d'Amancu - Amics dels animals de Cunit s'ha quedat amb el petit gos
Neptuno, el gos abandonat a la platja de Cunit | Facebook / Amancu - Amics dels animals de Cunit

 

El passat 28 de febrer, sis cadells de gos acabats de néixer van aparèixer abandonat a la sorra de la platja de Cunit. Després d'aquest fet indignant, arriben bones notícies pel que fa a un dels petits: Neptuno. L'Associació Amancu-Amics dels Animals de Cunit han anunciat que aquest petit cadell ha estat l'únic supervivent de tots els gossos que estaven a prop de la vora del mar. Després de dies cuidant-lo intensivament, ara ja té una família on créixer.

 

La nova vida de Neptuno

Després de la bretolada d'abandonar sis cadells de gos acabats de néixer a la platja de Cunit, la vida de Neptuno ha anat canviat a poc a poc. Els primers dies, segons expliquen des d'Amancu, entre dues voluntàries, la Laura i la Coral, van estar fent torns per alimentar al cadell.

 

La Coral i l'Alberto són la nova família del Neptuno | Amancu-Amics dels animals de Cunit

 

En passar els dies més crítics, la Coral i la seva família es van quedar amb el petit Neptuno, on es quedarà amb ells per sempre. En aquest sentit, el petit gos ara està en bon estat de salut, fort i feliç.

 

Des d'Amancu-Amics dels animals de Cunit han volgut donar les gràcies a la Coral i l'Alberto, per l'esforç que han fet, ja que l'han estat criant amb biberó, fent les cures perquè es millorés, a més d'acollir-lo i que se sumi a la seva família. Ara, Neptuno creixerà amb la seva nova família i els seus tres gossos, Thor, Pepe i Lolo. 

 

 

Abandonen sis cadells a la platja de Cunit

El Partit Animalista — PACMA va denunciar a través del seu compte de Twitter l'estampa indignant que es va viure a la platja de Cunit el passat dijous, 28 de febrer. Sis cadells de gos, acabats de néixer, van ser abandonats i, malauradament, cinc van perdre la vida. 

 

El succés va ser posat en coneixement de les autoritats competents, però en aquell moment es desconeixia com van arribar els cadells allà a la platja. Es treballava amb dues teories, una que havien sigut abandonats allà i posteriorment morts ofegats o havien estat llançats a l'aigua i arrossegats fins la sorra.