GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Arriba una nova edició del Cros Escolar de l'Arboç

L'esdeveniment forma part dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya

L'Arboç acull aquest diumenge 9 de febrer l'edició número 28 del Cros Escolar, una prova que forma part dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya. El cros sortirà a les onze del matí de la zona mestral, als carrers situats entre l'Institut i l'estació de ferrocarril. Aquesta és una cursa impulsada per l'AMPA de l'escola Sant Julià i la direcció del centre, en col·laboració amb l'Ajuntament, i per la qual s'espera reunir a prop de 400 esportistes des dels tres anys.

 

Els Jocs Esportius de Catalunya són un programa de promoció esportiva del Consell Català de l'Esport, que organitzen els consells esportius de Catalunya. A l'Arboç, la prova comptarà aquest diumenge amb la presència de l'alcalde del municipi, Joan Sans, i la directora de l'escola Sant Julià, Xelo Díaz.

 

Més de 90 arbocencs reben formació al SOM

Per altra banda, durant el passat any 2019, més de 90 arbocencs van rebre alguna de les formacions que es van impulsar des del Servei d'Ocupació Municipal (SOM) de l'Arboç. Durant tot l'any es van fer un total de set formacions orientades a millorar les capacitats dels ciutadans per trobar feina, en les quals hi van prendre part 93 arbocencs. Les més sol·licitades van ser les de carretoner, seguides de les d'informàtica per a majors i menors de 55 anys, i la formació per adquirir el carnet de Manipulador d'Aliments i intoleràncies alimentàries.

 

A més a més, es van fer dotze accions formatives de manera conjunta amb la Xarxa d'Ocupació del Baix Penedès, ja que l'Arboç s'encarregava de gestionar i coordinar totes les accions transversals repartides als catorze municipis de la comarca. En aquestes accions hi van prendre part 117 persones, amb l'objectiu de preparar-se per a la recerca de treball. Els que estiguin interessats a fer les formacions del SOM es poden dirigir a la primera planta de la Casa de Cultura, els matins d’11.30 a 13.30 hores, i les tardes de dimarts i dijous de 16.00 a 18.00 hores.

 

També et pot interessar: