Ramon Madaula i Pere Arquillué, a 'El Preu'.

L'obra 'El preu' arriba al Vendrell amb un repartiment de luxe

Pere Arquillué, Ramon Madaula, Lluís Marco i Rosa Renom donen vida a aquesta història d'Arthur Miller

La temporada cultural del primer semestre del 2019 al Vendrell tindrà aquest dissabte 16 de març un dels seus plats forts, amb l'obra de teatre 'El Preu', que es farà al Teatre Àngel Guimerà (Tàg) a les 20.30 hores. Aquesta obra de l'escriptor nord-americà Arthur Miller arriba amb un repartiment de luxe i després d'haver acumulat èxits de taquilla al teatre Goya de Barcelona. Pere Arquillué, Ramon Madaula, Lluís Marco i Rosa Renom donen vida als quatre personatges d'aquesta història, sota la direcció de Sílvia Munt.

'El Preu' explica la història de dos germans que es retroben a les golfes de la casa fa­miliar després de setze anys sense relacionar-se. La casa s'ha d'enderrocar, després de la mort del seu pare, i els dos germans han de posar-se d'acord sobre el preu de venda dels mobles i les objectes que hi ha a dins. De mica en mica, van retornant els vells fantasmes del passat, i augmenten els retrets sobre els camins que cadascun va prendre a la seva vida. Les entrades per veure l'obra es poden adquirir a la regidoria de Cultura del Vendrell, al telèfon 977 66 56 84, al portal Ticketea i al mateix Tàg, una hora abans de l’inici. 

L'Off Temporada comença amb força

Dins de l'actual programació del Temporada, una de les novetats és el projecte Off Temporada, que inclou espectacles de petit format, en els quals el públic i els actors comparteixen espai a l'escenari. El primer espectacle, 'Rosita', ha començat amb força, esgotant entrades el divendres 22 de març, raó per la qual s'ha programat una nova sessió pel dijous 21 a les 20.30 hores.

'Doña Rosita la soltera o el Lenguaje de las flores', de Federico García Lorca, és una obra inspirada en les vivències de la seva cosina Clotilde García Picossi, que va mantenir una relació amorosa amb el seu cosí germà Màximo Delgado García. L'Off Temporada està impulsat per la vendrellenca Míriam García, amb l'objectiu d'acostar el teatre a la gent jove.


Comentaris