S'obren les votacions dels pressupostos participatius 2019 de l'Arboç

Es pot votar des del divendres 15 de novembre fins al dilluns 2 de desembre
Imatge del Fòrum Ciutadà de Priorització de l'Arboç. | Ajuntament de l'Arboç
 

Tot a punt a l'Arboç perquè s'obri el període de votacions per als pressupostos participatius del 2019. Entre els dies 15 de novembre i 2 de desembre, ambdós inclosos, els majors de setze anys empadronats al municipi podran escollir entre les deu propostes que han quedat finalistes. Les votacions es podran fer tant a través de la web arbocencopina.cat, com als quatre punts de votació presencial que s'habilitaran. 

Aquests punts de votació són l'Ajuntament de l'Arboç, l'Oficina de Turisme, el Punt d'Informació Juvenil i la Biblioteca. Per efectuar la votació, els ciutadans s'hauran d'identificar amb el DNI o el NIE i la data de naixement. Les deu propostes finalistes es van seleccionar al Fòrum Ciutadà de Priorització que va tenir lloc el passat 22 d'octubre a la Biblioteca Municipal. Els veïns van escollir aquests deu projectes d'entre un total de 22 que havien estat validades pels tècnics municipals.

 

Les deu propostes finalistes de l'Arboç

Les propostes finalistes són condicionar els lavabos i vestidors del pavelló, adequar i modernitzar el local Arbosense, adaptar diferents espais del poble a les cadires de rodes, posar cistelles de bàsquet noves, habilitar més espais per a infants, fer un petit rocòdrom a l'escola bressol, posar un canviador i un desfibril·lador a la biblioteca, millorar l'enllumenat a la zona de l'estació, fer diferents millores a l'escola bressol, i canviar les portes corredisses d'alumini d'aquest equipament per unes de menys pesades.

Subvenció de la Diputació de Tarragona

Per altra banda, l'Ajuntament de l'Arboç ha rebut una subvenció de la Diputació de Tarragona per adequar una aula de l'escola de música. La subvenció, de 5.000 euros, forma part de la convocatòria de subvencions als ajuntaments, destinades a inversions en equipaments municipals d'interès ciutadà, inclosos edificis d'indrets singulars o patrimonials i de valor cultural, corresponent a l'any 2018.

"👁La mesura de la Bisbal del Penedès per millorar la seguretat al poble" "🎂35 anys del Caramot del Vendrell, un dels dracs de foc més grans d'Europa"