La zona on s'ha produït la fuita de gas a Calafell.

Unes obres provoquen una fuita de gas en ple centre de Calafell

Els treballadors han perforat una canonada al mig del carrer

Unes obres que s'estan fent al carrer Principal de Calafell, en ple centre del nucli del Poble, han provocat una fuita de gas aquest dilluns 25 de febrer al matí. L'avís l'ha donat una veïna d'aquest carrer que ha sentit olor de gas, quan passaven uns minuts de les onze del matí. Ràpidament s'han traslladat diverses dotacions dels Bombers a la zona, que han constatat que s'havia rebentat una canonada del gas que passava per aquest carrer.

La policia local ha tancat la zona, que està a tocar de la plaça de Catalunya, on hi ha l'Ajuntament de Calafell. Per precaució s'han desallotjat les oficines municipals, on hi ha Calafell Ràdio i Calafell.tv, així com els bars de la zona. També s'ha recomanat als veïns que sortissin dels seus habitatges, tot i que al cap de pocs minuts ja han pogut tornar a les seves cases. A les 11.34 la fuita ja estava controlada, i s'ha avisat als tècnics del gas natural. A la zona s'hi han desplaçat quatre dotacions dels Bombers, una de les quals encara és al lloc dels fets. 

Crema de contenidors al Romaní

Fa pocs dies, la nit del passat dijous 21 de febrer, els Bombers van haver d'apagar un incendi que s'havia declarat a la urbanització del Romaní, entre Calafell i el Vendrell, i que va afectar quatre contenidors i un pal d'electricitat. Els contenidors cremats són habituals en aquests municipis els últims temps, la qual cosa suposa un cost econòmic per tornar a posar-ne de nous, a més del perill que tenen aquests focs, que a vegades afecten vehicles que estan aparcats a prop.

També a Calafell, el passat dissabte 23 de febrer al matí, un home va resultar ferit quan es va accidentar amb el seu cotxe a la carretera TV-2126. El vehicle va sortir de la via, i l'home va ser traslladat a l'Hospital del Vendrell, amb pronòstic greu.


Comentaris