GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Operatiu policial contra el top manta al mercat de Segur de Calafell

La Policia Local de Calafell i els Mossos d'Esquadra han intervingut material i imputat diverses persones
La Policia Local de Calafell i els Mossos d'Esquadra van intervenir una gran quantitat de material | Policia Local Calafell

 

La Policia Local de Calafell i els Mossos d'Esquadra han realitzat un operatiu conjunt per combatre el top manta al mercat setmanal de Segur de Calafell aquest divendres. En l'actuació policial s'ha intervingut material divers, així com s'han imputat algunes persones per alguns delictes. Els manters ocupaven llocs que havien quedat buits al mercat del municipi del Baix Penedès. 

 

Decomissen gran quantitat de material il·legal

L'operatiu policial es va realitzar aquest divendres, 28 de juny, on es feia el mercat setmanal al carrer Baixador de Segur de Calafell. En aquest sentit, els dos cossos policials van decomissar una gran quantitat de material il·legal que els manters venien a la zona del mercat, en llocs que havien quedat buits i no hi havia cap parada.

 

En conseqüència d'aquesta actuació, s'ha imputat a diverses persones per delictes contra la propietat industrial, ja que comerciaven amb productes il·legals i falsificats. En aquest cas, es tractava de sabatilles esportives de la marca Nike o Adidas, entre altres.