Jaume Casañas i Agnès Ferré, del PDeCAT del Baix Penedès.

El PDeCAT del Baix Penedès reclama fer política «de carrer» i no de Twitter

La formació commina a posar «el territori per damunt dels interessos partidistes»

Amb la incògnita cada cop més gran de si les eleccions catalanes es faran finalment el 14 de febrer, els partits segueixen preparant-se per la campanya electoral, que hauria de començar el 25 de gener. Aquest dimarts, des del PDeCAT del Baix Penedès han comparegut per anunciar que la formació incorporarà al seu programa electoral els sis punts preferencials que els alcaldes van pactar a la Taula del Baix Penedès.

«Demanem que la resta de candidats de la comarca que es presentin amb altres partits facin el mateix, de manera que es posi el territori per damunt dels interessos partidistes», ha apuntat el president del PDeCAT al Penedès, Jaume Casañas. El també regidor de Cunit ha recordat que el Baix Penedès és la comarca «amb més atur, amb menys inversió i la que més torna a créixer de Catalunya», una situació que, afegeix, «no pot seguir així». 

No fer política a cop de piulada

La llista del PDeCAT a Tarragona pel 14-F incorpora tres alcaldes del Baix Penedès, Quim Nin com a suplent, Jordi Marlès en el número sis i Agnès Ferré com a número deu. Aquesta última ha remarcat que han apostat pels batlles a la llista «perquè sabem el que falta al territori i creiem en la proximitat i el quilòmetre zero». En aquest sentit, l'alcaldessa de la Bisbal del Penedès ha assegurat que és necessari «fer més política de carrer i menys política de piulades» de Twitter.

Els punts de la Taula del Baix Penedès que el PDeCAT incorpora al programa electoral fan referència a fer un pla de xoc per reindustrialitzar la comarca, potenciar l'empresa Idiada a la comarca, impulsar polítiques d'ocupació per reduir l'atur o fer més inversions a l'Hospital del Vendrell, entre d'altres.