Pemi Rovirosa i els Invictes.

Pemi Rovirosa presenta el seu primer disc en solitari al Tàg del Vendrell

El guitarrista de Lax'n'Busto s'acompanya de la seva nova banda Els Invictes

Pemi Rovirosa presenta aquest dissabte 20 de març el seu primer disc en solitari amb un concert al Teatre Àngels Guimerà (Tàg) del Vendrell, a partir de les 20.00 hores. En aquesta nova aventura, el guitarrista de Lax'n'Busto s'acompanya d'una nova banda que rep el nom dels Invictes.

El concert, que ja té les entrades esgotades, es farà l'endemà del llançament del disc, previst pel divendres dia 19. Durant els últims mesos, Rovirosa ha anat avançant alguns dels temes del disc, fet conjuntament amb el treball de Javier Gil a les lletres.

Els Invictes són un seguit de músics del Vendrell que acompanyen al guitarrista, entre els quals hi ha Jordi Mena (guitarres), Adrià Farré (pianos, Hammond i veus), Nerea Bassart (teclats i veus), Joaquín Garcia (percussions), Jorge Linares (bateria), Juan Antonio Campos (baix) i Kike Ordax (saxo). El seu debut es va produir el passat octubre amb un concert en 'streaming'.

Tornen els espectacles infantils

El de Pemi Rovirosa no serà l'únic espectacle del Temporada d'aquest cap de setmana. El diumenge 21 de març a les dotze del migdia, l'Auditori Pau Casals acollirà l'actuació de Landry el Rumbero, en el que suposa el retorn dels espectacles infantils un any després.

Amb el nom d'Atreveix-te, Landry oferirà un repertori de cançons pròpies i danses infantils de tota la vida, perquè petits i grans no parin de ballar al compàs del ventilador. Les entrades es poden comprar al web del Temporada o de forma presencial a l'Escola de Música Pau Casals, els divendres de 10.00 a 13.00 hores.