Piscina Municipal de l'Arboç

La piscina municipal de l'Arboç reobre el 4 de juliol amb un sistema de torns i concertant cita prèvia

Per poder accedir-hi es limitarà l'aforament segons el BOE

La  piscina municipal  de l'Arboç obrirà les portes per a la temporada d'estiu el pròxim 4 de juliol i fins al 6 de setembre. Com a novetat d'enguany i com a mesura de prevenció per evitar l'expansió de la Covid-19, s'ha suprimit el sistema d'abonaments i per poder accedir-hi, s'haurà de concertar cita prèvia per als quatre torns habilitats.

Quatre torns separats per franges horàries

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Com moltes altres instal·lacions esportives del Camp de Tarragona, la piscina municipal  de l'Arboç estarà sotmesa a unes condicions d'accés. L'aforament màxim permès dependrà de la darrera normativa publicada al BOE i, per garantir la seguretat i higiene, s'han organitzat quatre torns que tindran una durada màxima de dues hores cadascun. Entre cada un dels torns hi haurà una pausa de 30 minuts per realitzar la neteja  i desinfecció  de les instal·lacions.

Així doncs, el primer torn començarà a dos quarts d'onze del matí, fins a dos quarts d'una. El segon torn serà d'una del migdia a tres de la tarda, el tercer des de dos quarts de quatre de la tarda fins a dos quarts de sis i el quart i últim torn, de sis a vuit de la tarda.

Prioritat per als arbocencs

L'accés a la piscina s'haurà de concertar mitjançant cita prèvia, tot i que també es podrà accedir sense aquesta, si l'aforament ho permet. Ja que el sistema d'abonaments s'ha suprimit, s'han fixat els preus  per poder fer ús de les instal·lacions municipals, que variaran segons l'edat. Per als usuaris que tinguin entre zero i tres anys, el cost serà nul. Per a les persones a partir de quatre anys i fins als 14, el preu passarà a ser de 70 cèntims per a cada torn, i a partir de 15 anys fins als 64 el preu serà d'un euro per torn.

La cita prèvia s'haurà de demanar a partir de les 72 hores abans del dia previst per al bany, descartant qualsevol reserva que s'efectuï abans d'aquest termini. En aquest sentit, l'Ajuntament de l'Arboç donarà una prioritat del 80% de l'aforament als veïns del municipi per demanar cites prèvies des de les 72 hores previstes fins a les tres de la tarda del dia abans de la data que es vulgui realitzar el bany. A partir de llavors, tothom podrà reservar en tots quatre torns.

L'Ajuntament de l'Arboç també ha fet una crida a la ciutadania per «gaudir d’aquesta instal·lació amb responsabilitat i seguint en tot moment la normativa d’higiene i seguretat per tal de garantir-ne el bon funcionament».