La nova pizza del teatre amb motiu dels deu anys del Tàg del Vendrell.

Una pizza per celebrar els deu anys del Teatre Àngel Guimerà del Vendrell

És una iniciativa dels responsables del teatre i la Pizzeria Trastevere

El Teatre Àngel Guimerà (Tàg) del Vendrell celebrarà el pròxim mes de setembre el seu desè aniversari des que va reobrir les seves portes després de l'última remodelació que es va fer. Per aquest motiu, ja s'estan preparant diversos actes commemoratius, el primer dels quals s'ha presentat aquest dimecres 12 de juny, la nova pizza del teatre. Es tracta d'una iniciativa que han fet de forma conjunta els responsables del teatre i la Pizzeria Trastevere.

Aquesta nova pizza, que ja s'incorpora a la carta del restaurant vendrellenc, es presenta amb una forma de quadrat tancat, que vol ser una caixa de sorpreses pels comensals que l'obrin i tastin el que hi ha al seu interior. En aquest sentit, vol establir un paral·lelisme amb els espectadors que es deixen sorprendre «pels diferents ingredients que formen part d'una obra de teatre». Els ingredients de la pizza són mozzarella de búfala, tomàquet confitat, bacallà i olivada. La pizza estarà a la carta durant l’estiu i mentre se celebri l’aniversari del Tàg, i després es mantindrà si té una bona rebuda.

Campanya dels barris antics

Per altra banda, l'Ajuntament del Vendrell també ha informat que durant aquest mes de juny els comerços del centre de la ciutat prenen part de nou en la campanya 'Barris Antics, compra i guanya'. Són 219 botigues del nucli antic que hi prenen part, sigui cedint un producte o un servei en forma d’obsequi físic, o un val del seu establiment. El Vendrell és un dels 30 municipis organitzadors d’aquesta campanya, que vol dinamitzar el comerç de proximitat als nuclis antics i premiar els compradors.

Els premis que se sortejaran estan exposats durant aquest juny al local del carrer de Sant Magí, 26. La campanya compta enguany, com a novetat, amb la col·laboració de l’Hotel Meridien Ra, que regala dinars a l’arrosseria que acaba d’obrir, tractaments i estades per a l’spa. Els dos comerciants que rebin més 'M’agrada' al Facebook de la campanya guanyaran un d'aquests premis. El sorteig dels premis al Vendrell tindrà lloc el dijous 4 de juliol a les 11.00 hores a Ràdio el Vendrell.

També et pot interessar: