Un podenc trobat a Calafell

El podenc «prim i famolenc» de Calafell que ha trobat família d'adopció

L'associació Encoan s'ha mobilitzat per fer-se càrrec de l'animal | Ha trobat una família d'adopció

Un podenc  «prim i famolenc» era vist durant aquesta setmana als voltants de la depuradora de Calafell. En un primer moment, es buscava el propietari de l'animal, per si l'havia perdut i l'estava buscant. Aquest divendres, el Blog de Segur de Calafell, feia públic el desenllaç de la història del gos.

El seu propietari, d'avançada edat, va veure com el seu estat de salut  empitjorava i necessitava el trasllat a l'hospital. L'home, que tenia la finca a prop, ingressava a una residència  i no se'n pot fer càrrec del gos. L'Associació per la protecció animal i la natura de Calafell, Encaon, ha fet ressò de la situació de l'animal i es va mobilitzar per trobar el gos. 

Troba una família d'adopció

A la finca de Calafell  vivia l'amo amb dos animals. Des que no estan atesos per l'home després del seu ingrés a l'hospital, els veïns d'una parcel·la pròxima van alimentar els gossos, segons informa el Diari de Tarragona. El podenc, però, estava molt prim i preocupava el seu estat de salut. 

Per aquest motiu, Encoan  ha intentat recuperar l'animal i han descobert el menjar  que li donava l'amo al seu gos: frànkfurts. Aquest aliment ha fet que s'apropi a la gent que l'intenta cuidar.


Després de les preocupants imatges del gos, ha fet que hi hagi una mobilització social al voltant de la figura del podenc. La gran notícia ha arribat en el moment que una persona s'ha interessat en l'adopció dels dos gossos, els quals ja tenen família i un lloc on quedar-se.