La Policia Local del Vendrell deté quatre persones per diversos delictes

Els fets van succeir durant aquest passat dimecres
La Policia Local del Vendrell ha detingut quatre persones per diversos delictes | PL El Vendrell

 

Tarda moguda per als agents de la Policia Local del Vendrell aquest passat dimecres, 5 de juny a la capital del Baix Penedès. En total, van procedir a la detenció de quatre persones per diversos delictes a la localitat i, a més, també va haver-hi un ingrés a presó, el qual la persona detinguda el tenia vigent. 

 

Quatre detinguts en una tarda al Vendrell

La Policia Local del Vendrell ha informat a través de les seves xarxes socials la detenció de quatre persones durant el passat dimecres a la tarda per diversos delictes. En aquest sentit, els agents van detenir dues persones per violació de domicili. 

 

Tanmateix, durant la mateixa tarda, es va procedir a la detenció d'una altra persona com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència i intimidació. Finalment, segons la Policia Local, es va detenir una persona la qual tenia una ordre de detenció i ingrés a presó vigent. 

 

 

Un robatori la matinada de dimecres

Abans d'aquestes detencions, la matinada de dimecres, la Policia Local del Vendrell va detenir una persona que havia entrat dins una furgoneta que no era seva. Els agents el van enxampar 'in fraganti' a dins del vehicle, al carrer de Santigo Rusiñol. Van aixecar diligències judicials i van posar l'home a disposició judicial. 

 

També et pot interessar: