La policia del Vendrell deté un venedor del top manta

L'home es va negar a entregar la mercaderia als agents
Imatge d'un manter a la zona del Baix Penedès. | BP Diari

 

La Policia Municipal del Vendrell ha informat a través de les xarxes socials que va detenir aquest dimarts 21 d'agost al vespre un venedor del top manta que es trobava al Passeig Marítim de Coma-ruga. Els agents estaven intervenint material destinat a aquest tipus de venda, i un dels venedors es va negar al fet que la policia li prengués la mercaderia. Per aquesta raó, els agents el van detenir per un suposat delicte contra la propietat industrial i resistència als agents de l’autoritat.

 

L'home va ser traslladat a la comissaria de la policia, on se li va prendre declaració en companyia d'un advocat. Després es van obrir diligències judicials. Tot i això, des de la policia local han informat que no hi va haver violència en cap moment per part de l'home, més enllà de la negativa a entregar el material. L'home va quedar en llibertat després de declarar davant els agents.

 

Ja hi va haver un enfrontament entre policia i manters fa unes setmanes

En l'actuació policial d'aquest dimarts es van intervenir una gran quantitat de rellotges destinats al top manta. Fa unes setmanes, a finals del mes de juny, es va produir un enfrontament entre diversos manters i la policia del Vendrell a la zona de Coma-ruga, concretament a l'avinguda del Parlament de Catalunya. En aquella ocasió, els agents també estaven fent un control per intervenir material destinat a la venda, i alguns dels manters s'hi van oposar.

 

Es van produir moments de tensió i fins i tot un dels policies va quedar ferit lleument en un dit. La policia també va iniciar diligències judicials per aquell fet. El Vendrell fa dos anys que suma a les patrulles mixtes de policies i Mossos, vigilància privada per controlar el top manta. Des de l'Ajuntament afirmen que la prova pilot del passat estiu va ser prou positiva per repetir-la aquest any.