Precinten un bar del Vendrell per una infracció contra la salut pública

Una actuació policial va descobrir substàncies estupefaents a l'interior
El bar que s'ha precintat al Camí dels Molins del Vendrell. | BP Diari

 

La Unitat de la Policia Administrativa del Vendrell ha precintat aquesta setmana el bar Nador, situat al Camí dels Molins, a la zona dels Pisos Planas, per una infracció contra la salut pública. Segons han explicat des de l'Ajuntament del Vendrell, l'actuació ve derivada d'un dispositiu que van fer els Mossos d'Esquadra i la Policia Municipal del Vendrell de manera conjunta contra el tràfic de drogues en aquesta zona.

A l'interior d'aquest establiment s'hi van trobar substàncies estupefaents, amb el qual els cossos policials van aixecar acta per una infracció contra la salut pública. El procés va seguir el seu curs a través dels serveis jurídics municipals, que finalment han ordenat el tancament del local del Camí dels Molins per un període de quinze mesos. El tràfic de drogues és un dels problemes d'aquesta castigada zona situada al nord del municipi del Vendrell.

Dispositius policials conjunts contra el tràfic d'estupefaents al Vendrell

Els dispositius policials en aquest carrer que està tocant a la zona dels Pisos Planas del Vendrell són habituals. Un dels més grans va tenir lloc el febrer del 2015, en el qual es van detenir deu persones, nou d'elles per incomplir la Llei d'Estrangeria i una altra per desobediència greu i atemptat contra l'autoritat. Aquell dia, la policia va aixecar set actes administratives per tinència de marihuana i dues actes més als dos locals que hi ha al Camí dels Molins, un d'ells, el que ara s'ha precintat.

Només un any després, el febrer del 2016, hi va haver una nova actuació policial del mateix tipus als dos locals del Camí dels Molins, que en aquell cas va acabar amb tres persones detingudes, 25 denúncies per tinència i consum de drogues, i 90 persones identificades. Una d'aquestes actuacions dels cossos policials és la que ara ha culminat amb el tancament d'un dels dos bars situats al Camí dels Molins. 

"Calafell segueix sent l'única 'vila florida' del Baix Penedès" "L'orquestra Yehudi Menuhin actua a l'Auditori Pau Casals del Vendrell"