Premien una aplicaci贸 dissenyada per escolars de Calafell

L'app serviria per consultar les condicions de la platja

Bones not铆cies pels alumnes de quart curs de l'escola Castell de Calafell. El seu projecte per dissenyar una aplicaci贸 de m貌bil enfocada a l'脿mbit tur铆stic ha obtingut el primer premi del TurisTIC Challenge en la categoria de 'Platges innovadores'. Aquest 茅s un certamen que convoquen la Diputaci贸 de Tarragona, el Patronat de Turisme de la Costa Daurada i la Fundaci贸 Creativaci贸.

Saber les condicions de la platja

El concurs animava als alumnes a dissenyar el turisme familiar del futur a la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre. El projecte guanyador porta per t铆tol 'Em puc banyar a la platja' i es tracta d'una aplicaci贸 de tel猫fon m貌bil mitjan莽ant la qual es podrien consultar les condicions de les platges, aix铆 com els serveis que s'hi poden trobar, i permetria el lloguer de serveis i la reserva d'activitats.

Aquest 茅s un projecte que s'ha treballat durant tres mesos i que va comen莽ar el mes de febrer. Durant les primeres setmanes l'activitat encara va poder ser presencial, fent petits grups a l'aula, per貌 amb el confinament i la suspensi贸 de les classes, la tasca va haver de passar a ser telem脿tica. L'escola i l'Ajuntament de Calafell han felicitat els alumnes per aquest premi, especialment a la J煤lia, el Marc, l'Alba i el Pablo, que s贸n els autors del treball original.

Un projecte que pot ser realitat

Des del Patronat de Turisme de la Diputaci贸 ja han avan莽at que una selecci贸 dels projectes es traslladaran al sector privat i als agents p煤blics del sector tur铆stic, per estudiar la seva viabilitat i veure si es poden fer realitat. La proposta de l'escola Castell de Calafell 茅s una de les considerades m茅s rellevants.

"Diversos voluntaris eliminen plantes invasores a Les Madrigueres" "El Vendrell anul路la la ludoteca a la sorra i l'aula aqu脿tica, per貌 mant茅 la gimn脿stica"