El Grifó de la Ràpita ha estat la carrossa visitant guanyadora a Calafell.

Tots els premiats dels Carnavals de Calafell i Cunit

Els jurats han donat a conèixer quines han estat les carrosses i comparses més valorades

Tot just acabades les rues de Carnaval al Baix Penedès, alguns municipis ja han donat a conèixer quines carrosses i comparses han estat les guanyadores d'aquesta edició del 2019. És el cas de Calafell i de Cunit. A Calafell, el jurat del concurs ha emès la seva valoració sobre les carrosses i les comparses que van prendre part a la rua de la Platja, que es va fer el passat dissabte a la nit. 

Els guanyadors del Carnaval de Calafell

Entre els aspectes que més s'han valorat hi ha l'originalitat dels temes, l'elaboració pròpia de les disfresses i els complements, la confecció de la carrossa, les coreografies, el maquillatge, la regularitat al llarg de tota la rua i elements tècnics com poden ser el so, la música i la il·luminació. Amb tot això, el premi a la millor carrossa visitant ha estat pel Grifó de la Ràpita (Alt Penedès), seguit de Constel·lacions de Clariana (Alt Penedès) i els Monstres de Moja (Alt Penedès).

El primer premi per a les comparses visitants se l'han endut Les guerreres de l’escorpí, de Vilanova i la Geltrú (Garraf), seguit de les Il·lusions maies, de les Cabanyes (Alt Penedès) i de Fantasia del bosc, del Vendrell (Baix Penedès). Pel que fa a les carrosses locals, el primer premi ha estat pels Dracs de Mema, de Segur de Calafell, el segon per Els immortals, de Calafell, i el tercer premi per Los vikingos, de Segur de Calafell. Per últim, la millor comparsa local ha estat la Loca academia de vecinas, de Calafell, seguit de las Chicas guerreras, de Segur de Calafell, i de Mas Romanus, de Mas Romeu de Calafell.

Mira les millors imatges del Carnaval de Calafell.

Els premis del Carnaval de Cunit

L'Ajuntament de Cunit també ha donat a conèixer el veredicte del jurat sobre els guanyadors de la seva rua, que va tenir lloc el dissabte. A l'apartat de comparses locals, Las Curritas van quedar primeres, seguits de Sueños de una noche, i Las Vecinitas. Pel que fa a les comparses visitants, el primer lloc ha estat per A 3Km de Vila, de Les Cabanyes, seguit de Copacabana, de Vilafranca, i Els Trapillos, de Santa Margarida i els Monjos 

La millor carrossa local va ser la dels Lunàtics, que va quedar per davant dels Fiestukis, i de Los Ñecos. El primer premi de les carrosses visitants va ser pel Carnaval de Clariana, seguit pel Carnaval de Moja, i els Somnis de Disbauxa, de Calafell. Un altre esdeveniment emblemàtic del cap de setmana va ser el Concurs de coreografies, que es va celebrar el divendres a la nit. A l'àmbit local, les comparses guanyadores van ser Los Fiestukis, els Lunàtics, i Los Cansinos. En els visitants, els premis es van repartir entre La màgia d’un poble (Les Cabanyes), A 3 KM de Vila (Les Cabanyes), i Les Guerreres (La Múnia)

Mira les millors fotos del Carnaval de Cunit.


Comentaris