S'entreguen els premis del Concurs Infantil de Dibuix d'Aigües del Vendrell

Hi han pres part més de 400 escolars de la ciutat
Els alumnes finalistes al concurs de dibuix d'Aigües del Vendrell. | Ajuntament del Vendrell

 

Més de 400 escolars de tercer i quart de primària de sis escoles del Vendrell han pres part enguany a la dotzena edició del Concurs Infantil de Dibuix d’Aigües del Vendrell, el nou nom de l'empresa que presta el servei d'aigües a la ciutat. L'objectiu és donar valor al treball diari que representa portar l'aigua des de la naturalesa fins a l'aixeta. Aquest passat dimarts 18 de juny s'ha fet l'entrega de premis a la sala de plens de l'Ajuntament.

 

El nou alcalde, Kenneth Martínez, ha rebut els finalistes i les seves famílies, i ha volgut destacar la importància que «els més petits valorin que tenir aigua a casa no és senzill». A l'acte també hi va ser present la regidora Sílvia Vaquero. Els premis d'aquesta edició han estat una Tauleta Samsung 7” per al guanyador i nou rellotges 'smartwatch' per als finalistes. La guanyadora ha estat Maria San Martín, de l'escola Sagrat Cor, mentre que els finalistes han estat Salma Hamdoum, Arwa Touil Boulrich, Nora Haiboui, Izan Domínguez, Sergi Pérez, Hidaya Touri Zarrouk, Mohamed Aoulad, Unai Almansa, i Almudena Menor.

 

Diplomes del curs d'alfabetització

De la mateixa manera, aquest dijous 20 de juny s'ha fet la cloenda del curs d'alfabetització en català per a adults que organitza el departament d'Educació de l'Ajuntament del Vendrell. Les assistents han rebut un diploma acreditatiu del curs, en un acte que s'ha fet a l'escola Teresina Martorell. La regidora Sílvia Vaquero, juntament amb el director de l’escola, David Real, han estat els encarregats de lliurar els certificats.

 

Les alumnes han aprofitat l'ocasió per portar un assortiment de rebosteria tradicional del seu país, elaborada per elles mateixes, i té. Aquest curs va adreçat a persones que han hagut d’emigrar a Catalunya i resideixen al Vendrell, la majoria de les quals són del Marroc. El curs té com a objectiu aportar les habilitats bàsiques de comunicació en català per aconseguir una major integració en la vida del municipi.

 

També et pot interessar: