El centre de l'Arboç.

Es presenten fins a 126 propostes als pressupostos participatius de l'Arboç

Els serveis tècnics verificaran totes les propostes rebudes

Els pressupostos participatius de l'Arboç del 2021 segueixen el seu camí i ja s'ha tancat la fase de recollida de propostes dels ciutadans. En total, en aquesta edició s'han rebut 126 propostes, que ara seran validades pels serveis tècnics municipals, que verificaran que compleixin tots els requisits.

Requisits per a les propostes

Les propostes pels comptes participatius han de ser per a inversions de competència municipal, no poden superar una quantitat concreta i no poden referir-se a actuacions que ja s'estiguin portant a terme. També han de ser viables tècnicament i no poden contradir el marc jurídic i legal existent.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

L'última fase serà la votació de les propostes finalistes, on totes les persones més grans de setze anys i que estiguin empadronades al municipi hi podran participar, tant de forma telemàtica com presencial. D'aquesta manera, els veïns de l'Arboç podran en decidir en què cal invertir 50.000 euros del pressupost municipal.