Programa d'actes de la Festa Major de la Bisbal del Penedès 2019

Consulta totes les festes i activitats que faran gaudir veïns i visitants de la Festa Major d'Estiu de la Bisbal del Penedès 2019
Imatge d'un dels concerts de la festa major 2018 de la Bisbal del Penedès. | Ajuntament de la Bisbal del Penedès

 

El poble de la Bisbal del Penedès viurà els dies més intensos de l'any la setmana que ve amb la Festa Major d'estiu 2019, concretament entre el 14 i el 18 d'agost. Dies abans de la Festa Major hi haurà actes previs, però a partir del dimecres arriba la Festa Major amb actes tan destacats com el correfoc, els concerts d'Adala, Lágrimas de Sangre i Auxili a la Nit jove o la diada castellera amb la Colla Joves Xiquets de Valls, la Colla Vella dels Xiquets de Valls, els Castellers de Vilafranca i els amfitrions, la Colla Castellera de la Bisbal del Penedès. Tot seguit podeu conèixer tots els actes de la Festa Major de la Bisbal del Penedès 2019.

 

Tots els actes del programa de la Festa Major de la Bisbal del Penedès 2019

Altres actes

DISSABTE 10

9.00 a 21.00 h, 5è Torneig de Futbol Sala, a la pista de la nova escola Ull de Vent, organitza't pel Grup de Joves de la Bisbal.

 

DIUMENGE 11

Durant el matí, Primer Torneig Junior de futbol sala, per als nascuts entre el 2005 i el 2008, a la pista de la nova escola Ull de Vent.

I tir al plat, modalitat foso-robot, al camp de tir de Cal Rotllat.

18.30 h, Escacs a la fresca a la plaça Sant Jordi.

 

DIMARTS 13

19.30 h, Inauguració de les exposicions al Centre Municipal de Cultura. Exposició del Taller de Puntes de la Bisbal i exposició de fotografies de la Felicidad Farrais sobre els barris, carnavals i Reis dels anys 80. Les exposicions romandran obertes cada dia de la Festa Major de les 18.30 a les 20.30 hores.

20.30 h, Presentació del Poemari 'Puntos de Sutura' de l'autora Roser Bundó.

 

Ferran Aixalà serà el pregoner de la Festa Major de la Bisbal del Penedès. | ferranaixala.cat

 

DIVENDRES 23

19.00 h, Lliurament dels premis dels concursos de fotos d'Instagram i Photobox, al Centre Municipal de Cultura.

 

Actes de la Festa Major

DIMECRES 14

18.00 h, Cercavila amb el Ball de Diables i Diablons de la Bisbal del Penedès, els Geganters i Grallers de la Societat, la Colla Castellera Bous de la Bisbal del Penedès, el Ball de Gitanes i els Bastoners de Sant Jaume dels Domenys.

19.30 h, Pregó de Festa Major, a càrrec de Ferran Aixalà, humorista, guionista i animador de televisió. Seguidament, versots del Ball de Diables a la plaça de l'Església.

22.00 h, Correfoc amb el Ball de Diables de la Bisbal del Penedès, el Ball de Diables de Sitges Colla Vella, el Ball de Diables de Torredembarra i el Ball de Diables de Sant Jaume dels Domenys.

00.30 h, Nit jove a l'envelat amb els concerts d'Adala & The Same Song Band i Auxili. A continuació, Ràdio Esventada i Boom Watts Sound Systems.

 

DIJOUS 15

05.30 h, Xaranga pels carrers del poble amb sortida des de l'envelat.

08.00 h, Matinades amb els Grallers i tabalers de la Societat.

10.30 h, Missa solemne en honor a la Mare de Déu amb els Cors Antistiana i Santa Maria.

11.30 h, Cercavila dels Geganters i grallers de la Societat i el Ball de Gitanes, des de l'església fins a la Societat.

12.00 h, Pilars de cortesia a l'Ajuntament i, a continuació, Gran Diada castellera a la plaça Sant Jordi, amb la Colla Joves Xiquets de Valls, la Colla Vella dels Xiquets de Valls, els Castellers de Vilafranca i la Colla Castellera Bous de la Bisbal del Penedès.

18.30 h, Futbol, 36è Trofeu Josep Rovira Andreu, al camp de futbol del poliesportiu municipal, amb l'Athletic Vilanova i la Joventut Bisbalenca CF.

20.00 h, Ball de tarda a l'envelat amb l'Orquestra Selvatana

23.00 h, Concert i ball de nit a l'envelat amb l'Orquestra Selvatana

 

Diada castellera de la Mare de Déu d’Agost a la Bisbal del Penedès el 2018. | TarragonaDigital.com

 

DIVENDRES 16

18.30 h, Concert en memòria d'en Joan Ferré, 'L'arrel i les branques', orgue Josep Mateu i Cornamusa Francesc Sans

20.30 h, Cercavila de foc infantil amb els Diablons de la Bisbal, els Diables infantils Spantus de Santa Margarida i els Monjos, els Banyetes de Llorenç del Penedès i els Diables infantils de Sant Jaume dels Domenys.

00.00 h, Nit jove a l'envelat amb Lágrimas de Sangre i Tapeo Sound System, i a continuació, Ràdio Esventada i Boom Watts Sound Systems.

 

DISSABTE 17

19.00 h, Concert per la mainada amb Dàmaris Gelabert, a l'envelat.

21.00 h, Sopar dels Diables a la plaça Pau Casals. Per a més informació, consultar les xarxes socials del Ball de Diables de la Bisbal del Penedès.

00.30 h, Actuació de la Glamour Band a l'envelat i a continuació Ràdio Esventada amb música dels 80 i 90.

 

DIUMENGE 18

12.30 h, Missa amb sardanes amb els Dansaires del Penedès i la Cobla Ressò. A continuació, sardanes a la plaça de l'Església.

18.00 h, Gimkana Esventada. Per a més informació, adreceu-vos a les xarxes socials dels Esventats.

22.00 h, Concert i ball de fi de festa amb l'Orquestra Nova Saturno. A continuació, Ràdio Esventada i Boom Watts Sound System.

 

Imatge d'un correfoc dels Diables de la Bisbal del Penedès. | Cedida

 

"Veïns de Coma-ruga es queixen per la construcció d'uns habitatges en ple mes d'agost" "🚨ENXAMPAT: El pilot temerari volava a només 50 metres sobre la platja de Calafell"