GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Els Mossos investiguen la destrossa d'una quarantena de trasters en un edifici del Vendrell

Els Mossos d'Esquadra investiguen els fets, que van tenir lloc al carrer de les Flors
Vista del Vendrell des del Puig. | BP Diari

 

Els Mossos d'Esquadra estan investigant la destrossa d'una quarantena de trasters que es va produir en un bloc de pisos del carrer de les Flors, al barri del Tancat del Vendrell. Els fets van tenir lloc aquest passat dimarts 18 de juny. Els veïns van trobar que alguna o algunes persones havien rebentat els trasters i havien regirat tot el material que hi havia a dins, tot i que no se sap encara si s'havien endut alguna cosa. 

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Davant aquesta situació, van fer una denúncia als Mossos d'Esquadra, que han confirmat a Tarragona Digital que s'ha obert una investigació per esclarir els fets. Alguns dels veïns de l'edifici han explicat a aquest mitjà que els havien regirat les bosses que tenien als trasters, però que, aparentment, no se'ls havien endut res. La investigació dels Mossos permetrà aclarir els motius d'aquesta acció.

 

Robatoris a trasters

Fa dos anys hi va haver una onada de robatoris a trasters al Vendrell, de lladres que buscaven bicicletes que després venien a través de pàgines web. A finals del 2016 es van detenir dos ciutadans de Calafell acusats de fer més de 80 robatoris a trasters del Vendrell, Calafell i Cunit. A principis del 2017, els Mossos també van detenir una altra persona al Vendrell, que acumulava una desena de robatoris a trasters. 

 

Detinguts per fer robatoris amb força

Per altra banda, els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 12 de juny tres homes de nacionalitat colombiana, amb edats compreses entre els 41 i els 45 anys, per haver fet diversos robatoris amb força, un dels quals va ser a Reus. Els detinguts eren de l'Hospitalet de Llobregat i del Vendrell, i ja tenien antecedents pel mateix tipus de delictes. Per entrar als domicilis feien servir el mètode conegut com de la radiografia, fent servir un plàstic per obrir les portes. Després robaven rellotges d'alta gamma o electrodomèstics.