GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Recullen prop de mitja tona de deixalles a diverses rutes de l'Arboç

El Club Esportiu l'Arboç organitza una caminada de neteja de camins
Els residus recollits a l'Arboç. | Facebook Club Esportiu l'Arboç

 

El Club Esportiu l'Arboç va organitzar el passat diumenge 19 de maig una caminada amb l'objectiu de netejar i recollir les deixalles de diverses rutes del municipi de l'Arboç. En total van prendre part en aquesta iniciativa cívica una vintena de persones, que organitzats en tres equips van netejar els vorals dels camins de les rutes dos, tres i cinc, d'entre set i nou quilòmetres aproximadament.

 

Recullen més de 400 quilos de residus

Gràcies a aquesta acció es van poder recollir més de 400 quilos de deixalles, entre les quals hi havia llaunes, ampolles i bosses de plàstic. Un cop acabada la tasca, els participants van poder gaudir d'un esmorzar proporcionat per l'Ajuntament de l'Arboç. Amb aquesta activitat es volia incidir en el civisme de la població, per comunicar que la responsabilitat de mantenir net l'entorn natural és de tothom.

 

Des del Club Esportiu l'Arboç han mostrat el seu agraïment a les persones que van prendre part a la iniciativa i han avançat que ja s'està valorant la possibilitat de repetir l’experiència. Per això han fet una crida a tots els interessats a estar atents a les xarxes socials i als canals habituals de comunicació del club, per rebre informació sobre les nombroses activitats que s’organitzen anualment.

 

Inscripcions per a la Fira d'Artesania de Cunit

Per altra banda, l'Ajuntament de Cunit ha informat que fins al dia 7 de juny es poden presentar les sol·licituds per prendre part a la Fira d'Artesania que s'inaugura el 30 de juny i se celebra tots els divendres i dissabte dels mesos de juliol i agost. Aquesta és una fira sectorial que s’instal·larà al Passeig Marítim i s’hi podran trobar productes artesans, tant del sector alimentari com no alimentari. Les bases de la convocatòria es poden consultar en aquest enllaç. L'activitat, que es va estrenar el passat 2018, està promoguda per la regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Cunit.

 

També et pot interessar: