El regidor de Governació del Vendrell, Christian Soriano.

Els regidors de govern del Vendrell visitaran els barris per recollir queixes i demandes

El programa de Participació Ciutadana rep el nom de 'Govern als barris'

Els regidors de l'equip de govern del Vendrell tornaran a visitar els diferents barris i nuclis del municipi per recollir les queixes, les demandes o els suggeriments dels veïns. Es recuperen d'aquesta manera les trobades amb el veïnat que durant el mandat passat van rebre el nom de 'Regidors al barri', i que aquest cop s'han batejat com a 'Govern als barris'. L'objectiu és promoure la participació del veïnat en la presa de decisions públiques.

A més de canviar el nom, el programa també estrena presència a les xarxes socials, amb comptes de Twitter (@governalsbarris) i Instagram (GovernalsBarris_elV). El regidor de Participació Ciutadana de l'Ajuntament del Vendrell, Christian Soriano, ha apuntat que la intenció del programa és «acostar el govern a les inquietuds reals de les persones de totes les zones del Vendrell, potenciant un diàleg constructiu i proper» amb veïns, entitats i associacions.

Primera trobada, a la zona alta del barri del Tancat

Cada mes es farà una reunió en una de les sis zones en les quals s'ha dividit el territori. La primera tindrà lloc el pròxim dilluns 9 de març, a les 20.00 hores, al Centro Cultural García Lorca, i serà pels veïns del Tancat del Galan, el Mas d'en Gual, el Botafoc, el Nou Vendrell i les Torretes. Les reunions es faran sempre el primer dilluns de cada mes, a les vuit del vespre. En cas de ser festiu, la reunió es traslladarà al dilluns de la setmana següent.

Per participar en les trobades no cal confirmar prèviament l'assistència, tot i que des del consistori es recomana avançar els temes que es vulguin tractar al mail governalsbarris@elvendrell.net. D'aquesta manera es podrà garantir la presència del regidor de l'àrea i una resposta pel tema. Més endavant es donaran a conèixer les reunions de la resta de zones del municipi


Comentaris