La cavalcada de Reis de l'Arboç del 1969.

Els Reis d'Orient tornaran a fer la cavalcada de l'Arboç amb un cotxe descapotable, 50 anys després

Enguany no podran llençar ni regalar caramels

Els Reis d'Orient faran una cavalcada ben diferent el pròxim 5 de gener a l'Arboç, a causa de les restriccions imposades per contenir el coronavirus. Així, Ses Majestats recorreran el municipi a dalt de cotxes descapotables. Alhora, no podran llençar ni regalar caramels, com tampoc podran baixar en cap moment dels seus vehicles.

La cavalcada començarà a les 16.00 hores i, mentre passen pels diferents carrers de la vila, llegiran un discurs des de dalt mateix dels cotxes. Darrere seu hi haurà una comitiva formada pel trenet del Rufino, música i altres personatges d'animació. Des de l'Ajuntament recomanen que la cavalcada es vegi des del balcó, el portal o les finestres de casa, per tal que no hi hagi aglomeracions.

Com el 1969

Aquest no serà el primer cop que els Reis d'Orient visiten l'Arboç a dalt d'un cotxe descapotable. L'any 1969 els tres reis ja van arribar a la vila amb aquest mitjà de transport, com es pot veure en una foto que ha rescatat el consistori. La pandèmia de la Covid ha fet que la visita dels Reis d'Orient a cada municipi sigui ben diferent. Així, a Cunit ho faran a dalt d'un autobús urbà, mentre que a Calafell han optat per fer dos campaments reials com a alternativa