La recreació del poble de Betlem que s'ha fet a Cunit.

Els Reis d'Orient recorreran Cunit a dalt d'un autobús

Les cartes només es podran deixar a les bústies habilitades en diferents punts

Els Reis d'Orient faran un passeig ben diferent aquest any pel municipi de Cunit. La pandèmia del coronavirus impedirà que es faci l'habitual cavalcada, amb el qual des de l'Ajuntament de Cunit s'ha decidit posar a disposició de Ses Majestats un autobús urbà amb el qual podran recórrer el municipi. 

Els Reis d'Orient no baixaran en cap moment del bus i des del consistori s'ha demanat als ciutadans que s'evitin les aglomeracions i les concentracions de gent. Les cartes s'hauran de deixar a les bústies que s'han habilitat al Casal Municipal i a la plaça de Santiago Rusiñol. Els patges reials, per la seva banda, es quedaran al magatzem reial per preparar els regals abans de la visita a totes les llars.

El Bosc Solidari i el poble de Betlem

Durant aquestes festes de Nadal, a Cunit es pot visitar el Bosc Solidari que hi ha al Casal Municipal i la recreació del poble de Betlem que s'ha fet a la plaça del Casal. Les famílies poden portar aliments i dolços nadalencs al Bosc Solidari, que es destinaran a contribuir al fet que tots els ciutadans puguin gaudir d'aquestes festes. És necessari fer reserva prèvia al telèfon 977 67 59 78.