El Servei d'Ocupació de l'Arboç ha atès més de 1.600 persones el 2019

També s'han atès unes 200 demandes de feina d'empreses

L'Ajuntament de l'Arboç ha informat que el Servei d'Ocupació Municipal (SOM) va atendre durant tot l'any 2019 a més de 1.600 persones que estaven a l'atur o volien fer un canvi laboral. D'aquestes, més de 800 eren residents a l'Arboç, mentre que la resta eren de municipis veïns. De la mateixa manera, també es van atendre unes 200 demandes de feina per part de 259 empreses del municipi i la rodalia

En aquests moments encara hi ha 36 ofertes de treball pendents de cobrir. A través de la borsa de treball del SOM de l'Arboç s'ofereix a les empreses fer la difusió de les vacants i la recerca de candidats amb el perfil professional que demanen. Pel que fa als usuaris, les accions varien en funció de la demanda, el grau d'autonomia, o les necessitats que tinguin.

Tothom que estigui interessat es pot adreçar a la primera planta de la Casa de Cultura, els matins de les 11.30 hores a les 13.30 hores, i les tardes de dimarts i dijous de 16.00 a 18.00 hores.

 

L'Associació Musical Pau Casals cedeix el seu fons documental

Per altra banda, aquest dimarts 21 de gener ha tingut lloc al Vendrell l'acte de signatura del contracte de cessió en comodat del fons documental de l'Associació Musical Pau Casals del Vendrell a l'Arxiu Comarcal del Baix Penedès. L'acte ha comptat amb la presència del president del Consell Comarcal del Baix Penedès, Joan Sans, el president de l'associació, Jordi Lluís Guitart, el vocal de la junta directiva Joan Miró i la directora de l'Arxiu Comarcal, Nativitat Castejón.

L'Associació Musical Pau Casals ha cedit a la Generalitat de Catalunya una documentació que va del 1968 al 2006 i ocupa tres metres lineals. Els documents conservats són fruit de les nombroses activitats que han organitzat al llarg dels anys per difondre la música i la figura del Mestre Pau Casals. També hi ha una col·lecció de més de mil imatges.