La Fundació Pinnae dota de 300.000€ la tercera convocatòria de projectes a l'impuls social pel territori

Sis projectes socials del Baix Penedès reben un ajut de la Fundació Pinnae

Rebran entre 10.000 i 25.000 euros de la tercera convocatòria d'ajuts socials

La Fundació Pinnae ha donat a conèixer els divuit guanyadors de la tercera convocatòria d'Impuls Social pel Territori, amb la qual es premien projectes enfocats a ajudar a persones i col·lectius vulnerables de les comarques del Garraf, l'Anoia, l'Alt i el Baix Penedès. Aquesta tercera convocatòria va estar oberta entre el 5 de maig i el 2 de juny i s'han presentat un total de 38 projectes. La dotació total que es destina als ajuts és de 300.000 euros.

Sis projectes del Baix Penedès

Aquesta edició és especialment important per la situació que es viu arreu del país per la pandèmia del coronavirus i que, tal com va avançar el president de Pinnae, Martí Solé, està generant «noves vulnerabilitats» que cal tenir en compte. Del total de divuit projectes seleccionats, sis tenen el Baix Penedès com a àmbit d'actuació, i rebran un ajut d'entre 10.000 i 25.000 euros, segons les dues modalitats que hi ha en aquesta edició.

Aquests sis projectes són de l'Associació Tiam. Intervenció en Demències (dirigit a persones amb problemes de salut mental), de la Fundació Amics de la Gent Gran (per combatre l'aïllament), del GEPEC-EdC (per a joves amb necessitats socioeducatives), de la Malva Acció Feminista (per a joves amb necessitats socioeducatives), de l'Associació la Ballaruga del Vendrell (per a joves amb necessitats socioeducatives), i de Càritas Parroquial del Vendrell (per a persones en situació de pobresa o risc d'exclusió social).

 

Altres entitats guanyadores

La resta d'entitats que han resultat guanyadores en aquesta tercera edició han estat la Creu Roja, Atra Associació, Salut Mental Catalunya Anoia, Reconnecta, Ampert, Fundació Pro Penedès, Associació Entrem-hi, Actua SCCL, Associació Espanyola de les Mucopolisacaridosis i Síndromes Relacionats, Salut Mental Garraf, Camerata Penedès, i la Fundació Privada Mas Albornà.


Comentaris