Les Sommeliers porten la seva barreja de jazz, clàssica i pop al Musicveu del Penedès

Actuen a l'auditori del Fòrum Berger Balaguer de Vilafranca
Les Sommeliers actuen al Musicveu del Penedès.   | Ajuntament de l'Espluga de Francolí
 

La sisena edició del festival Musicveu del Penedès segueix el seu curs. Després del concert inaugural del passat diumenge 27 d'octubre a càrrec de Clàssicampert, la següent data del certamen serà aquest diumenge 10 de novembre, amb l'actuació que oferiran les Sommeliers a les 19.00 hores a l'auditori del Fòrum Berger Balaguer de Vilafranca del Penedès. Aquest quintet femení oferirà un concert sofisticat amb elements imprescindibles per gaudir dels valors de la música clàssica.

Un llenguatge captivador, encisador i proper

La proposta de Sommeliers —el nom del qual transporta directament al món del vi— té com a principals baluards l'elegància, la constància i un llenguatge captivador, encisador i proper. Una barreja de jazz, música clàssica i pinzellades de pop que es tradueix en temes cuidats al més mínim detall. Interpretaran cançons pròpies i versions de formacions com Queen, Lady Gaga o Frank Sinatra, amb una formació clàssica de violí, violoncel, piano, clarinet i veu, amb la qual volen trencar barreres de gènere i generacionals.

Al Musicveu, les Sommeliers presentaran els dos àlbums que han tret els últims tres anys, i que han permès que el quintet obtingués el Premi Miquel Martí i Pol 2018, promogut per Lluís Llach. Rocío Seligrat (veu), Mireia Bartolí (violí), Teresa Nogueron (clarinet), Marta Pons (violoncel), i Maricel Pons (piano) són les integrants de la formació, que deixarà el seu segell personal a l'auditori del Fòrum Berger Balaguer.

El Musicveu 2019-20

El Musicveu és un dels festivals més singulars del Penedès, amb una clara aposta per promoure la música en directe al territori, sigui d'artistes emergents com de conjunts reconeguts. El certamen està impulsat per la Fundació Pinnae i té un vessant solidari, ja que col·labora amb entitats socials del Penedès. Per aquesta sisena edició, el festival col·labora amb Ampert, una entitat que treballa per millorar la qualitat de vida del malalt oncològic, a través d'un ampli servei de transport i acompanyament. Entre l'octubre del 2019 i l'abril del 2020 el Musicveu ofereix una desena d'actuacions.

"El bateria d'Els Pets, Joan Reig, presenta el seu disc al Vendrell" "De Cunit a Macedònia, revivint el viatge que va fer Gaziel fa 100 anys"