El 'Sueldazo' de l'ONCE deixa 20.000 euros a Segur de Calafell

És el segon premi que cau a Segur en poc més d'un mes

El sorteig del 'Sueldazo' de l'ONCE del cap de setmana ha deixat un premi de 20.000 euros a Segur de Calafell. L'agent venedor dels jocs responsables de l'Organització Francisco Javier Ruiz Jarillo és qui ha portat la sort al municipi, des del seu quiosc que es troba al carrer del Baixador número 1. El sorteig en el qual ha caigut el premi a Segur va tenir lloc aquest passat dissabte 19 de gener.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Francisco Javier Ruiz va vendre un cupó electrònic per Terminal Punt de Venda (TPV), que ha estat premiat amb aquests 20.000 euros. Amb el TPV, el client pot triar, al moment, el número que més li agradi. Segur de Calafell pertany a l'agència de l'ONCE a Tarragona, que dona servei a prop de 800 afiliats i compta amb un total de 178 agents venedors dels productes de joc de l'ONCE.

 

Segon premi a Segur en poc temps

El premi de 20.000 euros del 'Sueldazo' és el segon que cau a Segur de Calafell en poc temps, ja que el passat 15 de desembre ja es van repartir 50.000 euros del sorteig del 'Cuponazo' de l'ONCE. En aquell cas,  el punt de venda va ser el que regenta María Pilar Carbonell Villuendas, a la ronda Universitat número 3. Allà es van vendre dos cupons, també per TPV, premiats amb 25.000 euros cadascun d'ells.

Un cinquè premi del 'Gordo'

Segur de Calafell està d'enhorabona amb els sorteigs de loteria els últims dies. A més d'aquests dos premis de l'ONCE, l'últim sorteig del 'Gordo' de Nadal va deixar un cinquè premi en aquest nucli de Calafell, que va suposar que es repartissin 960.000 euros entre els afortunats. El premi va caure a la llibreria Esther del Passeig Marítim, amb el número 29.031. Cada un dels cupons estava premiat amb 6.000 euros. L'alegria aquell dia a la llibreria Esther va ser gran