L'obra de teatre 'Lo Nuestro', de la Sala Flyhard.

El Temporada del Vendrell continua amb l'obra 'Lo nuestro', de la Sala Flyhard

Premi de la Crítica de Barcelona el 2015, la Sala Flyhard compleix deu anys de vida

La programació del primer trimestre del Temporada del Vendrell segueix el seu camí i aquest dissabte 20 de febrer arriba el torn de l'obra de teatre 'Lo nuestro', que es farà al Teatre Àngel Guimerà (Tàg) a les 20.00 hores. Es tracta d'una producció de la reconeguda Sala Flyhard de Barcelona, que ja ha complert deu anys de vida.

La història de 'Lo nuestro' se situa en una nit de Cap d'Any, en la qual una família d'un barri obrer, els Guerrero Fernández, ho tenen tot a punt per donar la benvinguda al nou any, amb el qual esperen que canviï la seva sort. Es tracta d'una obra que ha rebut el Premi Teatre Barcelona al millor text original i ha estat finalista als premis Butaca com a millor espectacle de petit format.

Deu anys de la Sala Flyhard

La Sala Flyhard va néixer per donar sortida a les produccions de la companyia que porta el mateix nom, amb un equip d'actors més o menys fix i un dramaturg i director de capçalera. La seva activitat s'ha anat transformant els últims anys, obrint la porta a molts creadors que han aportat nous continguts, però seguint sempre la filosofia marcada des del principi.

El 2015 va rebre el Premi de la Crítica de Barcelona com a Millor Sala de Teatre. Les entrades, numerades, tenen un cost d'entre tretze i disset euros i es poden comprar a través del web del Temporada o de forma presencial a la recepció de l'Escola de Música Pau Casals, els divendres no festius, de 10.00 a 13.00 hores.