ARA MATEIX

Crema un vehicle a l'enllaç de l'AP-7 amb la T-11 a Reus

Torneig de Pàdel Solidari per la Marató al Baix Penedès

Està impulsat per l'escola Garbí i l'escola Bressol Ralet Ralet
La Pineda acull el XV Open El Pirata de Pàdel | Club Euro Sport

 

Diversos municipis del Baix Penedès i el Baix Gaià acullen diumenge 16 de desembre un torneig de Pàdel Solidari en favor de la Marató de TV3, que aquest any es dedica a la lluita contra el càncer. Aquest torneig solidari, que es fa ja per sisena vegada, està organitzat per l’escola Garbí i l'escola bressol Ralet Ralet, totes dues del Vendrell, i compta amb la col·laboració de diferents empreses, entitats i ajuntaments.

 

Els municipis que acullen partits del torneig a les pistes de pàdel que tenen són el Vendrell, Calafell, l'Arboç, Bellvei, Santa Oliva, Torredembarra i Roda de Berà. En el cas de l'Arboç, les pistes de pàdel són les de les instal·lacions d'Inacua l’Arboç. Allà es disputarà el Torneig Masculí de Pàdel durant tot el matí del diumenge. Les inscripcions es poden formalitzar en qualsevol dels clubs i institucions participants. A l'Arboç es poden fer a la Piscina Coberta Municipal, o bé trucant al telèfon 977 109 323.

 

Recollida de joguines per la Creu Roja

El preu de la inscripció és de dotze euros, que es paguen el mateix dia del torneig, i inclou una samarreta d’obsequi, fruita i beguda. Tots els diners recaptats aniran destinats íntegrament a la Marató. En totes les seus del torneig també es recolliran joguines noves per la Creu Roja de Calafell. Per l’Ajuntament de l’Arboç i la seva regidoria d’Esports és «una prioritat incentivar les activitats que combinen la pràctica esportiva i el vessant solidari», segons han apuntat.

 

El Torneig Solidari de Pàdel és una més de les activitats esportives i solidàries en les quals l’Ajuntament de l'Arboç participa, sigui com a col·laborador, o directament com a organitzador, com en els casos de la Campanya 'L’Arboç es Mou' o de la cursa Solidària contra el Càncer. També dins dels actes de la Marató cal destacar la jornada que es farà el dissabte a la plaça Nova del Vendrell, organitzada per les llars d'infants Ralet Ralet i el Botafoc. Hi haurà coca i xocolata a les onze, inflables i tallers infantils, l'animador infantil Rovirart i una rifa amb productes cedits per comerços de la ciutat.